22 12
發新話題

你估此球拍可出場比賽嗎?

No...

red ...100% no problem
black.....no problem but he will remind u
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 raymondsir 於 2010-1-1 09:11 發表
No...
Thanks !
哈哈哈, 每逢我發有關"考你眼力" 或 "要估下野" 的 post, 第一個回帖, 九成係 Raymondsir 架   

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-1-1 09:17 發表

Thanks !
哈哈哈, 每逢我發有關"考你眼力" 或 "要估下野" 的 post, 第一個回帖, 九成係 Raymondsir 架   
我係你fans呀.........!!!

紅色可能得,但黑色應該不能了!

應該就no啦,佢好似話甩左4粒海綿就唔俾~

黑色應該吾得, 因為之前朋友都系甘, 臨時問嘉嘉借拍.

應該 可以,我之前打公開團體我有一個隊友和你的球拍差不多,你只有一面的膠比較破爛得嚴重,而我的隊友是2面都和你的罵色膠皮差不多,裁判長都說可以,不過叫他一次要用一塊比較好的球拍,不過可能有些嚴格的裁判不批准

決定在於裁判!!! 上次去自睇一場女團, 有個裁判吾知點解, 叫參賽者撕開條護板邊, 跟住眼甘甘睇住兩塊膠的厚度, 雖然ok, 但比賽其間, 條護板邊已條條fing~~

栽判唔會比你用, 黑色膠損壞嚴重
就算比你用都要警告你
唔好搏, 換咗
亞洲乒乓

黑色really蚊水

黑色好蚊水!!!

星期日就比賽, 而家換, 慘啦

油黑去,溥佢睇唔到

用黑色marker 油黑佢...無咁容易發覺!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

油黑佢,,加埋扮可憐既樣..應該會過到

引用:
原帖由 brian1115 於 2010-1-1 14:05 發表
用黑色marker 油黑佢...無咁容易發覺!
好計 ! 好計 !

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-1-1 14:56 發表
油黑佢,,加埋扮可憐既樣..應該會過到
扮可憐, 呢下難D

黑色99%唔得

2.4.4   除接近拍柄部分和手指執握部分可以不覆蓋或以任何材料覆蓋外,覆蓋物應覆蓋整個底板,但不得超越邊緣(+ -2公厘(2mm))。
2.4.7.1  因意外損壞、磨損或褪色致拍面的整體性或顏色的一致性有輕微的差異,若未明顯改變拍面的性能應可使用。

本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 多謝分享! Thanks for quoting the releva ... 2010-1-2 05:51

22 12
發新話題