發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-15 18:48 發表

米高兄,King少及占兄,其實呢幾日我都整理下D板膠配撘,最终都係覺得E1,R○x○n,Bright 最用得過,

但三款都以黑色較優,尤以Bright最明顯,塊黑Bright打左成年重好咬波,但塊紅Bright好快冇粘力,

最 ...
弧生, 想問黑bright最盡平可以約幾錢可買到呢?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-15 21:18 發表

今日先同占兄傾起,現在黑E1正手鐵胆,但反手红色就難攪D喇!!
jo三寶可以諗吓啩... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 20:55 發表

King少,Donic除左舊版F1,sonex XF外,其他我都用得唔係咁好!!

XF曾是我的反手至爱,可惜已停產!!
弧生, 係要用貴嘢!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 21:10 發表

邊係呀King少,XF舊幾水咋!!
難得弧生偶爾用吓舊幾水o既膠!

估唔到Nittaku出品咁快... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 21:44 發表

King少,說句實話,現在正手用E1已經幾重皮,所以反手諗緊好唔好用塊平平地既macro!!
弧生, E1係咪幾耐用o架?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 07:41 發表
King 少, 呢個價錢, 好過玩 j.o. 喎 !  
弧生, 如果有得試打就為之very good喇!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 17:18 發表

King 少, 閣下咪試過E1架啦 ! (at Christmas Party)
占生, 在下一時失憶; 威王子的寶劍反手那面?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 17:23 發表

King 少, 威記有, 弧生有, 在下都有 ! 冇俾閣下試過咩 ?  
占生, 你果塊好似無試到... ... 諗得餐飽

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 17:31 發表

HK$215 仲平過 Bright, Roxon, 而在下塊鉑金都買咗 $208 !
占生, 買咗208>>>>
有個波友好好人仕咁賣咗塊二手鉑金俾在下, $40, 已秥咗; 正...  好...  抵...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-18 21:37 發表

King少,咁既價錢唔駛諗喇,快D加入"搶購E1大聯盟喇"!!!
弧生, 以膠皮做一個制服效果, 有格; 在下唔g幾銀可以buy到呢?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 14:04 發表
剛打去順豐問佢件貨點,話送緊但又話唔會咁早到,

我話我不如自取喇,佢又話出左車,兼夾送上門要收多廿蚊喎!!!
雜費難預!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-18 21:37 發表

King少,咁既價錢唔駛諗喇,快D加入"搶購E1大聯盟喇"!!!
工作位置部PC最少要星期四午間先整返, 見到有其它pc睇論壇(handheld p又load餐飽... ...), 而家乜都遲喇!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 19:32 發表

米高兄唔該晒!!今年除左黑ROXON及TIBHAR既Grip-s(未出)外,基本上唔駛再買膠囉!!
弧生就爽喇, 未開出嚟用o既套膠隨時過十張!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-19 19:57 發表

飛sir, 起碼廿張
風生, 汝即係笑喎唧; 啱啱睇咗, 未用有兩張早角貨(非狂bell)!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 20:09 發表

King少,雪生,唔好笑我喇,呢次之前得塊LKT銀龍未用姐!!
弧生, '多貨'當然要開心笑喇!

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-1-19 20:19 發表

似乎唔止閣下對果位版大不滿
果邊可能要進行大革命!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 22:24 發表

King少,但個荷包就黎枯乾至死!!
弧生, 唔怕, 水係源源不絕的... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 06:18 發表

King少, 在下經驗, 用過E1之後, 其他膠就唔想用架嘞 !  
占生, 咁呢個又會令人中毒 ?!

不可一,  不可再 ... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-20 08:36 發表

King少,我地毒癮太深,冇得救架喇!!
弧生, 係咪有黑色E1存貨?!

發新話題