37 12
發新話題

【兵工廠】乒工廠BBQ大會 31/12/2009 (已更新) 請看 page 1

地點確定 : 九龍灣區私人大廈BBQ, 可以睇到煙花
時間 : 晚上10:00開始
費用暫預HKD150.00上下,
報名請早, 要預留人數訂位
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

join......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-12-25 13:05 發表
我老婆以安排了節目,吾來得la,大家玩得開心D..
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-12-27 11:43 發表

我老婆以安排了節目,吾來得la,大家玩得開心D..
好可惜你來唔到,提早祝你新年快樂

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-12-25 13:05 發表
勁呀...阿諾
咁到俾你搵到~~~~

Join~~

updated....!!!!!

更新

多數來唔到了, 大家玩得開心啲.

私人大廈內BBQ?? 會唔會變左集體燒炭架?

I join,thanks.

乒工廠這個球會不錯,除了練波還有這些活動

引用:
原帖由 風吹雪 於 2009-12-29 14:20 發表
乒工廠這個球會不錯,除了練波還有這些活動
謝謝!! 有機會可來交流一下!!!liness" />

奇實真係好想來 ,但一有節日我現在多數要和家人一起,例如燒野食.. 說真的我今年也是再次和家人燒 如果大家有興趣可一起來我那燒 什麼也不用帶來 只帶人來便可 我全部提供 而且我家人也好熱情一定會好歡迎
我會在西貢的村屋度燒 次次都 20至30人 如真的有興趣真的可 因為第一年和乒工廠友打波已好開心 可再一起過年便仲開心

仲有無位?
我聽日應該可以早少少走, 不過放工過到黎應該都九點幾
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-12-30 14:43 發表
仲有無位?
我聽日應該可以早少少走, 不過放工過到黎應該都九點幾
ok... no problems.....!!!!!

updated...!!

37 12
發新話題