發新話題

【兵工廠】乒工廠2009年度週年大會 吹水區

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 13:25 發表
恭喜咁多位!
天樂原來雙打咁勁架??
天樂原來雙打咁勁架?? [/quote]
見笑啦; 我同邱仔抽中第一次夾,大家期間又開心又有交流,而且決賽對強勁既Kenny+經驗大師金SIR,
真係打至由地獄上天堂,好辛苦先打到決勝局
隊隊都半斤八兩,真係好刺激,好耐都未試過打得咁緊張啦

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 13:54 發表

係呀!! 但小組我同我個"仔仔" win 咗佢地,但可惜我地四強出局,冇得同佢地打多次!!!
你地既進攻太強勁了,你同你個”仔仔”係咁車係咁車
原本仲諗住決賽可以打多場報牛,點知原來Kenny/金SIR組合真係好強
決賽變成次名對次名.

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:00 發表

恭喜返佢先
我邊有咁勁..

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 14:07 發表

你講得岩,
我一於用你呢個戰術,
win 梗!
邱仔:你既抽擊都唔弱呀,加上你既穩防”盾牌戰術”,哈..今年你無食白果

野田:咁我地贏輸都嗌Draw啦!!
你嗌DRAW我嗌 Huh!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:08 發表

仔仔食發球,再加上kenny冲到上身,冇法!!!
Kenny真係好勁,我地都比佢沖到暈,加上金SIR生膠大板既補板,好惡打..
你地今天表現好好,仔仔真係好有潛質,小小年紀已經打得好穩,攻守自如,進攻路數好合理
他今天有你這個”爸爸”指點,一定收穫不少

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 14:38 發表

其實你兩個唔來,我都唔開心啊,知冇
你同Melody唔黎,我都唔開心呀

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-22 00:35 發表
多謝MoonMoon,辛苦啦.效果差D,不過都可以接受.
見到粒他輝既英姿,我都好喜愛粒仔輝
果然係乒工廠最受歡迎會員!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-22 01:00 發表

原來系甘,so happy to be your friend
輝哥講英文呀!!打波同說話都咁有型~~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-22 10:05 發表

你知就好啦! wakaka!
我真心覺得粒仔輝好型GA..男人黎講佢好有風度~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-22 22:40 發表
細路仔(聰聰,brian)要講真話,唔好人云亦云,知嗎?

睇來呢次我俾天樂擺左上神台
我無呀..只係個個都讚同你~~

發新話題