103 123456
發新話題

【兵工廠】乒工廠2009年度週年大會 吹水區

【兵工廠】乒工廠2009年度週年大會 吹水區

大家分享一下對第一個大會有乜感受同意見啦!!!

另外呀moon, brian, wuwu, 諾可以寫下花絮同post部份相片出黎睇睇啦!!!
liness" />liness" />

各項奬項公佈 :

年度總決賽冠軍 : 瑋仔 , 亞軍 : 輝哥

全年最喜愛乒工廠會員 : 輝哥

週年雙打賽冠軍 : 邱仔 / 天樂,   亞軍 : Kenny/金Sir

全年優異會員奬 : Candy , Alan, Jason, Brian, Moon

恭喜各位得獎者!!!!

O sorry sorry, I forget atten......O no.................
Timothy

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2009-12-21 12:25 發表
O sorry sorry, I forget atten......O no.................
咁係你損失喇!!!

恭喜晒!! 各位得獎者

恭喜

恭喜咁多位!
天樂原來雙打咁勁架??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 13:25 發表
恭喜咁多位!
天樂原來雙打咁勁架??
超勁啊,甘你同佢夾有冇壓力啊

再一次輸比瑋仔,輸得心服口服.恭喜佢.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 13:35 發表

超勁啊,甘你同佢夾有冇壓力啊
我不知幾輕鬆,
佢負責拎分,
我只係守就得啦,
哈哈~~

引用:
恭喜咁多位!liness" />
天樂原來雙打咁勁架??
係呀!! 但小組我同我個"仔仔" win 咗佢地,但可惜我地四強出局,冇得同佢地打多次!!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 13:36 發表
再一次輸比瑋仔,輸得心服口服.恭喜佢.
差少少,下次再努力呀!! 黎近仲多咗我老表ga!!

恭喜恭喜............

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 13:54 發表
係呀!! 但小組我同我個"仔仔" win 左佢地,但可惜我地四強出局,冇得同佢地打多次!!!
你個仔係咪聰聰呀??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 13:46 發表

我不知幾輕鬆,
佢負責拎分,
我只係守就得啦,
哈哈~~
睇來野田搵到一個好靠山喎

引用:
恭喜咁多位!
天樂原來雙打咁勁架??
天樂原來雙打咁勁架?? [/quote]
見笑啦; 我同邱仔抽中第一次夾,大家期間又開心又有交流,而且決賽對強勁既Kenny+經驗大師金SIR,
真係打至由地獄上天堂,好辛苦先打到決勝局
隊隊都半斤八兩,真係好刺激,好耐都未試過打得咁緊張啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 13:59 發表

恭喜返佢先

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 13:59 發表

我不嬲都好有眼光架!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 13:55 發表

差少少,下次再努力呀!! 黎近仲多我老表ga!!
叫佢來多D,下次我要搞掂神秘人

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 13:58 發表

你個仔係咪聰聰呀??
又多咗個喇!! 又一個幾有潛質的小朋友

引用:
原帖由 天樂 於 2009-12-21 14:00 發表

天樂原來雙打咁勁架??
見笑啦; 我同邱仔抽中第一次夾,大家期間又開心又有交流,而且決賽對強勁既Kenny+經驗大師金SIR,
真係打至由地獄上天堂,好辛苦先打到決勝局
隊隊都半斤八兩 ... [/quote]

你真係型, 英, 帥, 靚, 正!

103 123456
發新話題