發新話題

單項錦標賽( 好采 or 唔好采)

單項錦標賽( 好采 or 唔好采)

2010年全港乒乓球公開單項錦標賽的對賽表巳公佈,

小兒真好采:

對賽表上有名, 有份打丁組賽,

他的比賽日是1月 3 日 (星期日), 長假期最後一天。

小兒真係唔好采:

1月 4 日 是升中後第一次考試的首天,

就算我肯比他去比賽,

他都可能選撰溫書不會去,

就算他選撰去,

都好難過他媽咪個關!

唉! 算了吧!

期望下次比賽的時間唔好撞考試la

我好彩係今次唔使做種子,唔好彩係如果贏到三場,第四場就對萬+涼或陳X申,陳兄上次128入64時令我享受到屈機發球!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-12-17 19:31 發表
我好彩係今次唔使做種子,唔好彩係如果贏到三場,第四場就對萬+涼或陳X申,陳兄上次128入64時令我享受到屈機發球!
失敬! 失敬! 原來是前種子
今年你會升組 la

引用:
原帖由 borkee 於 2009-12-17 19:31 發表
萬+良 .....好似係幾年前戊組冠軍.......borkee您要小心D打

引用:
原帖由 小閒 於 2009-12-17 19:35 發表

萬+良 .....好似係幾年前戊組冠軍.......borkee您要小心D打
borkee 加油, 先同你打打氣

我囡囡就好彩, 剛剛考完試之後的星期日( 1月24日)

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-12-17 20:12 發表
我囡囡就好彩, 剛剛考完試之後的星期日( 1月24日)
同組有冇種子?

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-12-17 19:34 發表

失敬! 失敬! 原來是前種子
今年你會升組 la
我之前打親丁組都係種子嚟架!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-12-17 19:35 發表

打就冇得打喇!唯有盡力喇!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-12-17 22:02 發表

同組有冇種子?
有16個種子, 每組一個.
我囡囡對果個是上年8-9歲女子新一代比賽亞軍.上年初初識佢, 之後去區賽見過幾次,囡囡同佢都好fd. 好彩系對佢, 起碼無輸得甘慘.....如果對其他大哥哥姊姊, 仲無得玩.

發新話題