34 12
發新話題

恭喜文仔兄的雄昇球會於hkttf開張

恭喜文仔兄的雄昇球會於hkttf開張

祝長做長有,越黎越勁

ps:你地個club 個名咁似連鎖酒樓.....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

唔知雄昇會否 join 2010 乒超呢 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-16 17:43 發表
熱鬧d好.....但係乒超會爆彭呢...

紅星, 好名!!!

其實可能係連鎖酒樓既球隊!!
Xell telecom
手機及PDA電池專門店

引用:
原帖由 likwaiw 於 2009-12-16 17:51 發表
其實可能係連鎖酒樓既球隊!!
令我諗起<<食神>>

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-16 17:43 發表
可能要秋季才可以!

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-16 17:40 發表
祝長做長有,越黎越勁

ps:你地個club 個名咁似連鎖酒樓.....
多謝你!

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-12-16 17:47 發表
紅星, 好名!!!
多謝你! 個名是前人想的,我只是接手做,但我想保持本會起初的宗旨及目的囉!
本會目的及宗旨: 1. 推廣及發展乒乓球運動
                          2. 發揚孝悌忠信禮義廉恥及禁毒滅罪等正確人生觀

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-16 18:07 發表
是呀! 體育運動是可以提升個人品格! 使人不會誤入歧途,或讓人改過自新的!

最緊要係-MORE BALL GAME,MORE FUN,MORE FDS

弓起

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-16 17:56 發表

令我諗起
唔好意思! 按錯鍵! 我都好鍾意睇食神的!

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-16 18:15 發表
最緊要係-MORE BALL GAME,MORE FUN
yes! 講得好! (又按錯鍵)

恭喜! 恭喜!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-12-16 18:22 發表
恭喜! 恭喜!
多謝!

恭喜!恭喜!^^

願主祝福您!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

Kung Hei

引用:
原帖由 健健康康榮耀神 於 2009-12-16 19:07 發表
恭喜!恭喜!^^

願主祝福您!^^
多謝 !

34 12
發新話題