發新話題

【左右月賽】12月18日 (五) 7:00-11:00pm 博一球館

比賽

我報左比賽又唔加我個名 跟住比左第2個 咁都得

點會呢....因為右手最后一個位比了其它人, 而他出 post 的時間比你早
但"風吹雪"是參加左手, 左手有位. 明唔明呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-14 17:44 發表
我想參加這個比賽 加埋我
卓朗比你先報名.但若有人退出, 你可以 join
若有位請 pm 你全名及電話以作紀錄
香港乒乓網

唔好意思,我果日要番學,唔黎得

你好似發錯帖,唔應該係到發帖

點解姚建安小朋友可以改名咁神?不過改咩名都係咁,你都係咁幼稚~

引用:
原帖由 廿月 於 2009-12-14 18:53 發表
點解姚建安小朋友可以改名咁神?不過改咩名都係咁,你都係咁幼稚~
人誰無過  比次機會佢la

OH sorry,或者我咁講又真係老定左d,希望你可以儘快改善番你ge缺點,如果唔係你在尼個論壇真係上一次比人踩一次~

對唔住呀>_<個日我原來晚上唔得閒,,所以黎唔到>_<對唔住呀!!!下次如果有既,,我再報名LA^^...
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

ok, i will tell Mao

I confirm.

右手係咪重有一個位

Wing Wing wants to play?

may be him him.........

phantasy 的分數好接近 007...如果007 輸左.......................全年總冠軍可能無埋
香港乒乓網

him him 可以

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-15 14:24 發表
phantasy 的分數好接近 007...如果007 輸左.......................全年總冠軍可能無埋
Story of my life!  

我原來得閒,可以參加,我以為係朝頭早,我參加番,我係左手

發新話題