55 123
發新話題

[兵工廠] 2009年十一月內部賽 : 29/11【日】 九龍公園 (4 - 8PM)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
好似比人爆左廠喎...

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-11-29 22:50 發表
今日因為有事早走, 唔知最後賽果喺點呢?
今日有好多出人意表的賽果, 感覺是很多廠友都進步了.
更加要多謝 Happy 仔 (joey) , 冇佢一早起身 book 場, 我地就唔會只比幾十蚊就有得在好好的比賽 ...
多謝 Happy 仔 (joey).真的勞苦功高呀,還有廠長犧牲自己既參賽, 一路手痕,一路HOLD比賽

MOON兄...你都進步左好多呀
你的打上旋球完全佔上上風

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-11-29 23:20 發表
好似比人爆左廠喎...瑋仔嬴左冠軍
無計..今天很多水平很高的球友,恭喜瑋仔哥哥..

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-11-29 22:50 發表
更加要多謝 Happy 仔 (joey) , 冇佢一早起身 book 場, 我地就唔會只比幾十蚊就有得在好好的比賽 ...
呢樣係真ga!! Happy 姐功勞不少!!!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-29 23:38 發表

無計..今天很多水平很高的球友,恭喜瑋仔哥哥..
瑋仔今日比現好好!! 好明顯好熟波!!!

今次個特別嘉賓真系好有驚喜,要win佢,系要有超強的技術,好明顯我唔系果個人,今日我系來搞搞震ge,唔好意思

引用:
Moon Moon,今日吃飯少左你呀

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-11-30 01:09 發表
今次個特別嘉賓真系好有驚喜,要win佢,系要有超強的技術,好明顯我唔系果個人,今日我系來搞搞震ge,唔好意思
輝哥你講到咁謙GA..你明顯已是有超強的技術既人..

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-30 01:28 發表

輝哥你講到咁謙GA..你明顯已是有超強的技術既人..
好明顯你今日同我打時系有所保留

今日都唔知打咩 塊板完全推唔到波 .......

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-11-30 01:30 發表

好明顯你今日同我打時系有所保留
我好明顯比你衝爆左...哈哈
我又無超技術

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-30 01:36 發表

我好明顯比你衝爆左...哈哈
我又無超技術
估唔到你系第一個俾我衝爆左ge人,好明顯你系第一個受益者

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-11-30 01:35 發表
今日都唔知打咩 塊板完全推唔到波 .......
好明顯系塊波板ge問題,快D送左佢(最好送俾我),再買過一塊

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-11-30 01:11 發表

Moon Moon,今日吃飯少左你呀
因為要陪大人吃飯, 所以嚟唔到, 你地喺咪又'泰廚樂'吃呀.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-11-30 22:12 發表
因為要陪大人吃飯, 所以嚟唔到, 你地喺咪又'泰廚樂'吃呀. liness" />
係呀!! d海南雞飯好正!!!

55 123
發新話題