發新話題

【雷蒙月賽1114】成績公佈

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-14 23:54 發表
恭喜andysir又蟬聯冠軍.真係好好波!
你也不錯(2:1),如果最後一場分組初賽輸比你,我分分鐘連線都出唔到!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-15 00:09 發表

真係愈來愈難打呀,......
我覺得係越來越辛苦,我相信好快便俾人適應我的發球和打法。
另外,我也覺得James兄比上次難打左,他越來越進步了。

其實今次真的好想同輝哥和乒粒仔兄切磋,但始終緣份未到。

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-15 00:57 發表

無敵會太寂寞的........
這句說話有道理,但不適用於我。

我講這句說話可作補充(避免給人誤解) :這其實取決於你的心態怎樣看這個比賽。如果很多高手來參與的話,這絕對是一個高水平的比賽,我一定不會寂寞;但如果來的是普通水平的球友,我會將它想成是一個球局來練習,改進技術,我也不會寂寞。

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-11-15 02:00 發表
今日無得同andysir切磋,希望下次有機會
你今日都發揮得好好啊!有點出乎我意料之外,我也希望再跟你切磋。

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-11-15 02:09 發表

我都好想,但你真系好勁
大家切磋跟勁唔勁沒有必然關系的。

係呀!真係可惜! 今次我們果組可稱得上是死亡之組,個個實力都好平均。

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-16 17:06 發表

因為小弟當日在東莞上班和放工塞車來吾到打.......無得同日本叔叔打真可惜
你現在是否星期一至六都要在大陸上班?好辛苦喎!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-11-16 21:56 發表

梗係啦!
你係我另一半呀嘛!
天樂,是真的嗎?

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 18:00 發表

你信唔信呀!?? (提示:我會出街比人毆打或者被紫外線及猛烈陽光晒死, )
只要練下功夫,或出街帶把遮就得啦!果D都係小問題,最重要都係你的心!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 23:28 發表

哈哈...唔得..野田太多粉絲,分分鐘行出街耍太極既亞叔,行緊 bit既差人叔叔,渣緊巴士既巴士大佬,掃緊街既清道fu
電視做緊"功"生計既視帝,炒緊栗子既小販哥哥,打既月菜果d都係佢既粉絲..太危險了,學詠春都唔夠勁..; ...
學詠春當然唔夠,要學截拳道,集百家門派於一身,「以無法為有法」,定必連「炒緊栗子既小販哥哥」也可擊潰,明白嗎?

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-18 00:23 發表

太玄了,不過都明ga,但要打倒炒緊栗子既小販哥哥,首先要學你既無敵發球先
以你的聰明才智,我的發球你只要跟我打多幾次就可破解,參加多D Raymond月賽吧!(順便幫Raymondsir賣廣告,哈哈!)

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-18 10:44 發表

吾係andysir....我識你甘內都未破到你發球....自己真屎波
你其實已適應了我的發球,現在只是第二板之後的問題,或者應該說我已適應你的長膠打法吧!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-18 11:19 發表

多謝andysir提點.....
太客氣了!

發新話題
最近訪問的版塊