發新話題

【雷蒙月賽1114】成績公佈

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-16 20:37 發表

你現在是否星期一至六都要在大陸上班?好辛苦喎!
吾系啊.都係香港工作 因為我近排發生左啲事.想一個人靜下...所以未打少左乒乓球....多謝andysir關心

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-17 11:35 發表

吾系啊.都係香港工作 因為我近排發生左啲事.想一個人靜下...所以未打少左乒乓球....多謝andysir關心
乒友間應互相關心的!!

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-17 10:51 發表

天樂,是真的嗎?
你信唔信呀!?? (提示:我會出街比人毆打或者被紫外線及猛烈陽光晒死, )

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 18:00 發表

你信唔信呀!?? (提示:我會出街比人毆打或者被紫外線及猛烈陽光晒死, )
放心啦天樂 ......D人好善良

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-17 18:16 發表

無錯.......

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 18:00 發表

只要練下功夫,或出街帶把遮就得啦!果D都係小問題,最重要都係你的心!

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-17 20:15 發表

只要練下功夫,或出街帶把遮就得啦!果D都係小問題,最重要都係你的心!
haha.....

引用:
原帖由 防弧王子 於 2009-11-17 23:10 發表

比陽光晒死

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-17 18:16 發表

哈哈...我都知好多人都好善良~~
好彩有你 你都take care呀~~快d打番波

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-17 20:15 發表

哈哈...唔得..野田太多粉絲,分分鐘行出街耍太極既亞叔,行緊 bit既差人叔叔,渣緊巴士既巴士大佬,掃緊街既清道fu
電視做緊"功"生計既視帝,炒緊栗子既小販哥哥,打既月菜果d都係佢既粉絲..太危險了,學詠春都唔夠勁..

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 23:28 發表

哈哈...唔得..野田太多粉絲,分分鐘行出街耍太極既亞叔,行緊 bit既差人叔叔,渣緊巴士既巴士大佬,掃緊街既清道fu
電視做緊"功"生計既視帝,炒緊栗子既小販哥哥,打既月菜果d都係佢既粉絲..太危險了,學詠春都唔夠勁..; ...
唔好出街會安全D.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-17 23:30 發表

唔好出街會安全D.....
咁凍都係留係屋企!!~

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 23:46 發表

咁凍都係留係屋企!!~
haha...同意....

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 23:28 發表

電視做緊"功"生計既視帝,炒緊栗子既小販哥哥,打既月菜果d都係佢既粉絲..太危險了,學詠春都唔夠勁..; ...
學詠春當然唔夠,要學截拳道,集百家門派於一身,「以無法為有法」,定必連「炒緊栗子既小販哥哥」也可擊潰,明白嗎?

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-17 23:49 發表

學詠春當然唔夠,要學截拳道,集百家門派於一身,「以無法為有法」,定必連「炒緊栗子既小販哥哥」也可擊潰,明白嗎?
太玄了,不過都明ga,但要打倒炒緊栗子既小販哥哥,首先要學你既無敵發球先

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-17 23:23 發表

哈哈...我都知好多人都好善良~~
好彩有你 你都take care呀~~快d打番波
多謝您嘅關心 ....波我一定會打. 天樂如果你想約我打波我一定會出來打...(隋時多可以)不過小弟有D地方我吾會去打....

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-18 00:23 發表

太玄了,不過都明ga,但要打倒炒緊栗子既小販哥哥,首先要學你既無敵發球先
以你的聰明才智,我的發球你只要跟我打多幾次就可破解,參加多D Raymond月賽吧!(順便幫Raymondsir賣廣告,哈哈!)

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-18 10:40 發表

以你的聰明才智,我的發球你只要跟我打多幾次就可破解,參加多D Raymond月賽吧!(順便幫Raymondsir賣廣告,哈哈!)
吾係andysir....我識你甘內都未破到你發球....自己真屎波

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-18 10:44 發表

吾係andysir....我識你甘內都未破到你發球....自己真屎波
你其實已適應了我的發球,現在只是第二板之後的問題,或者應該說我已適應你的長膠打法吧!

發新話題