發新話題

【吹水區】: 好 [火羅]

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 09:59 發表

哈哈哈哈 .... 吾 詭知咩 :D
咁而家咪話你知囉 ......:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 07:24 發表

謝謝你 :loveliness:
4生, 您對瑤瑤女仕都好有奶貌呀!:D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-13 11:13 發表

4生, 您對瑤瑤小姐都好有奶貌呀!:D
唔該係小姐呀!!

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-11 23:34 發表

要對症下藥。傷寒飲板藍根,死多二錢。
但係點知自己傷寒,熱氣,定係肝火呢?
我唔識,所以要睇中醫。
我講既唔係中成藥,係睇完中醫你叫佢執埋冲濟比你呀! 而家中醫可以有兩樣選擇架,有執藥自己煲同冲濟兩種!

:lol :lol

呀銀, 小心身體呀!! :$

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-13 07:51 發表

唔該係小姐呀!!
在下想叫您madam, 中文自然會是'女仕'!:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-13 08:26 發表
呀銀, 小心身體呀!! :$
守生, 您都好有genital的風範; 呀唔係, 係gentleman的風範!:lol

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-13 20:35 發表
佢隻眼都好yeah bor:lol
頌少, 放料俾您: 銀銀好正!:call:

引用:
原帖由 傅穎 於 2007-12-14 20:22 發表

你又知?你見過佢咩?
我就話鄧麗欣正D嘞。
4生都話銀銀正, 唔通您唔信?!:o

引用:
原帖由 傅穎 於 2007-12-14 21:11 發表
人講你就信,你唔畀佢跣你架:lol
最緊要係唔只4生講, 好多人都咁講!:o

一講起銀銀正, 佢就分分鐘害羞不出post!:loveliness:

引用:
原帖由 傅穎 於 2007-12-15 08:56 發表

46 講野,我習慣信一半:lol
您份人疑心咁大, 可能係天蠍座o既!:o :D

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-15 21:55 發表

哈 .. 一半都死 :loveliness: :lol
4生, 自守輕判!:D

開個[火羅]爆O既post,竟然係本周第二熱門。真係多謝大家捧場:L

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-17 17:09 發表
開個[火羅]爆O既post,竟然係本周第二熱門。真係多謝大家捧場:L
無計喇, 銀銀, 您好有魅... ...力:$

回復 51# 的帖子

加埋你個帖,變埋做第一添:funk:

發新話題
最近訪問的版塊