35 12
發新話題

【乒工廠】12月9日乒工廠練習插曲花絮

【乒工廠】12月9日乒工廠練習插曲花絮

練習中插入祀賀 Topgun 生日花絮:

影唔到我.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

好似打完先食:)

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-10 00:28 發表
影唔到我.
.
病毒係影唔到的:lol

羅殺兄一天走兩場.......勁!

第一場重要9點.......勁勁!!!!!!

原來Topgun係人馬座o既, 唔怪得咁爽快喇!:lol

引用:
原帖由 bartender 於 2007-12-10 00:28 發表
好似打完先食:)
中途偷雞食:lol

有晒證據:
在康樂文化事務處轄下體育館是禁止開 band 切蛋糕的:lol

不過好彩你無 Post 【切】果張相上來,如果唔係就一車拉晒;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 00:33 發表
有晒證據:
在康樂文化事務處轄下體育館是禁止開 band 切蛋糕的:lol

不過好彩你
冇錯, 輝sir講得岩, 我地分分鍾比人鬧:@

大合照果兩張影唔到! :Q

點解唔可以早 d 切, 我蛋糕都無得食:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-10 01:30 發表

我地怠慢左.....唔好意思............:L
你既蛋糕我地會有拖冇欠:victory:

同埋講番聲"生日快樂":loveliness:

乒工廠同仁鞠躬:lol
做咩同我講生日快樂呀?

多謝各兄弟妹為我加插的生日慶祝,好突然,好開心,好團結,蛋糕好好味,好多謝 Buddy Gary 的安排。:loveliness:

睇你地食得幾開心:loveliness:

你來埋我地更開心:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-10 01:46 發表

你吾系12月生日咩??
唔係呀

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-10 09:53 發表

oh..............誤會左添
不過如果你地想同我慶祝, 我都唔 mind;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-10 09:59 發表

你幾時生日呀??我方主持到時預備:lol
唔話你知等你心思思.......;P

我在公司看不到相,給公司的系統管理員block了,要待我今晚回到家裡才可以看到相.:'(

引用:
原帖由 諾沃克 於 10-12-2007 00:28 發表
影唔到我.
第一張咪有你囉
幾清楚呀:lol

影左你最靚仔部份

35 12
發新話題