發新話題

2009【新一代熱身賽】11月6日 (五) 7:00-11:00pm 新浦崗大有街八樓全層

引用:
原帖由 sriverfx 於 2009-10-25 03:10 發表
太陽.....有冇人話過你個樣似張繼科
張繼科

好似你........

引用:
原帖由 sriverfx 於 2009-10-28 12:04 發表
好似你........
我見到d相真係笑左出黎

added   APPLE LO (9)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

范珈陌 join 8 years old
香港乒乓網

add 2 個文峰學生
add 2 個曹教練學生
香港乒乓網

sorry ar MAO哥哥,我發緊燒去唔到啦

回復 47# 的帖子

今日先星期三...唔怕wor ....星期五就會好番

im also sick today, but i saw doctor and i think i will recover on friday,
if you still sick,no need to come, but if you ok, welcome to come
香港乒乓網

引用:
原帖由 Luban 於 4-11-2009 02:07 PM 發表
sorry ar MAO哥哥,我發緊燒去唔到啦
努力休息,飲多啲水!

回復 2# 的帖子

Sorry! List 沒有李錦明.  你PM回覆話報名OK.  是否可以參賽? 可否call 我? Thanks!
Albert

ok you can come tom
香港乒乓網

號外 【新一代小朋友熱身賽】

如果想打, 又未報名的小朋友. 9 碎或以下
可以今晚直接在 7:00-8:00 之間去博一球館報名參加今晚的新一代熱身賽 !!

地址 : 新蒲崗 大有街16 號昌泰工業大廈 16 樓
因為客 life 壞了, 要塔貨 lift
有問題可以找我  Tel : 81079797
香港乒乓網

現已有 22 名小朋友參加
香港乒乓網

今晚見

今晚一定好開心.......咁多小朋友

請問係唔係去到先抽籤?

YES
香港乒乓網

猫兄, 我幫囡囡嘉嘉曾報了名,但一直未updated. 吾知她可吾可以參加? 不過嘉嘉打到9點就要走, 吾好意思...

ok pls come
香港乒乓網

發新話題