26 12
發新話題

【成績公佈】2009 新手月賽

【成績公佈】2009 新手月賽

1紅雙喜9健康17Ping Pong25Yatwai
2DKW Pang103F18Kowlboy26Kodak21
3Kenny11Mr Yin19JonJon27小過童
4AlanK12至高境界20陳記28kng0722
544_6613Alvinlam21mao29Joec
6Starpin14黃盛全22半邊人30Leung
7Timm15Bennyl23天樂
8Nelson16Jack 強24M.F.P.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

無敵紅雙喜 以不失一塲勇奪新手月賽冠軍

紅雙喜可以 Free Join 本月的精英賽
香港乒乓網

無敵紅雙喜好嘢,手粒仔打得快、狠、凖。

上線冠軍
香港乒乓網

下線冠軍
香港乒乓網

恭喜無敵紅雙喜哥哥不失一塲勇奪新手月賽冠軍

alank果d重叫新手 公起陳記同pingpong....

恭喜kowlboy,kenny,pingpong,呀彭!liness" />

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-10 08:39 發表
alank果d重叫新手 公起陳記同pingpong....
其实我都算是新手來架,我除了参加球局,球會內部賽,几塲乒超外,真正對外比賽最近才開始,是有數得計,打波水準又不穩定,時好時壞,對某几种打法如全粒仔球手始終不適應,患得患失,加上球技一般,所以也夠資格叫新手

恭喜恭喜.........

恭喜~ 琴晚d比賽好好睇

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-10 02:54 發表
無敵紅雙喜 以不失一塲勇奪新手月賽冠軍

紅雙喜可以 Free Join 本月的精英賽
其實大家都打得好好!
我只不過係幸運而己
係咪真係可以free join呢個月既精英賽架?阿貓

引用:
原帖由 KODAK_G21 於 2009-10-10 03:04 發表
無敵紅雙喜好嘢,手粒仔打得快、狠、凖。
唔好咁講啦!其實你都可以架!
我已經打得好差架啦

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-10 07:17 發表
恭喜無敵紅雙哥哥不失一塲勇奪新手月賽冠軍
多謝聰聰!
不過你既技術仲好過我啦!

恭喜!!!!!!!!!!!!

恭喜!恭喜!

紅雙喜真的很強!^^

小弟也負了3:1給他!

很開心可以在他的身上拿到一局呢!

感謝主的恩典!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

恭喜....紅雙喜...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-10 11:25 發表
呀喜好波   ....... 恭喜哂各位得獎者 ......
46哥你不嬲第四....今次何解第五名...你輸比邊条友仔啊

26 12
發新話題