25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. ) j9 a0 G9 t3 e
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴' z# w7 C2 P$ V& p
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
: B' R# E! }6 w1 I6 t
$ C* m; P9 m4 u6 ]% ?我當堂唔識答
* K# k2 y$ {" t9 T8 h. q; v如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
7 U: ~' d$ v$ Q" w7 c1 c* P7 q( Q/ ^* R建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
1 f/ |+ G7 a6 ]; {4 d

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 ( b8 R$ v- \3 @3 i- M& V3 T
時也命也.....
8 Q8 M+ k! I. G! r9 x
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 4 W, _: {6 H9 G# `- U- B2 y
  o4 A& l- }" r1 l

% D+ M7 P$ W) @! z# J吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
" G. j( E+ |. v  f5 L冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 ' L9 Z/ D: x5 c& a' d
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
8 D- d, P6 q2 K% v# ^1 Q( F
咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......4 P, b3 C% _+ p( ?( p
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la ! c6 w- P" q0 o/ w; u

2 z& W8 S0 s6 e7 ?2 ^% q; {1 ~; t, q但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 ' ~( [6 N' N, y
我怕 d 觀察看人唔看波
) Z9 y! U5 Z9 ]2 P- d9 L" J) x$ I
佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表 " U9 G1 Z/ Y/ P1 Z" ?1 t
我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
2 M9 G3 M  Q' W: z
! k. N! A' m2 N% j; ?# e* b6 ]! ]/ c6 Y
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
. q& A  `' |% N; J2 _3 [建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
* s+ g" [4 @9 R3 r- ~( G7 p

+ s( W, q" `0 G我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
  b8 k$ K0 m% g  [! p8 y7 Q* e2 I2 }& M# r7 X; _  Z

' V' d/ n+ `* Z# o2 M吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
5 N2 u- F9 C( a1 o' }' r; n

8 ~' j( b9 G  C- A咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
1 u  T2 }) y) [# K6 w
4 R# j0 V8 b, Z8 V: G! L7 U! b  ?* ^' V8 y( G6 i/ h
但我諗個個人應該唔係打緊...
+ X; A% [+ T% k
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題