25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. ; Q( `7 g  y( h! A4 |( Y
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴8 k8 p4 M' V" s/ ~+ Y( g. n
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
$ x# g9 m8 L' {- ^) _4 T% C1 o, g6 ~
我當堂唔識答
* `/ G6 {1 t7 B7 N2 B如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
# _0 _& G' ?  {" N" W$ T建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
! @9 U5 u# m. x& E6 m

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 6 M/ U) o& C$ d) R8 K( G
時也命也.....
8 f0 q: h8 l0 F
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
9 F; \9 e8 s( |, [
0 M& o# w& e+ W# W; L
, f/ I+ q/ A7 s) p吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
: e( \( G5 `7 @$ b8 k  K& G冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 4 m2 L: l; X! O/ [0 E6 ]
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
' Q6 y4 C/ t5 @+ m- ?, K咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......
! t- O6 B4 O& z; }' v0 W一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la
" d0 J! h2 `" v: d/ x& I3 z# D. X8 J0 M2 l% O
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 2 L- e( C1 C* H" N% d& y" {2 k
我怕 d 觀察看人唔看波
4 s9 B  }* i; v3 b佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
; u+ I% s, D1 g6 U0 l4 D我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
$ k) Z8 e3 x9 x3 c( N; {/ P# u: ~" d; _7 y( k6 R# R
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 6 a% L# H$ Y9 _/ P; ^/ g5 o
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
- D% I1 C5 ]- [3 N; T
. ~+ W8 ~; f, ]+ Z, Q我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
& k6 A4 \% [1 ]5 [2 L) B/ P. T3 t1 ]1 C

9 ?( v! N2 P  j  o/ j  p" b( X/ }吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
3 d) d7 g- E) J$ J: T$ P# A

2 v& E4 ]% \1 @7 S/ S3 m0 n7 H; H咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 , C# P. x' e" ?
9 t& C9 D. w$ b7 {0 \
/ @3 X' q( r$ Y7 T6 }% _
但我諗個個人應該唔係打緊...
( B) A3 j9 \" X  \
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題