發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂
5 q+ ~; Z. I; f( p( ^" D天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手
: x" ~# I. \) `3 e# a$ g8 tLilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂' }1 ^. Y$ |5 \  h; _6 y' }
天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋
. G# z/ C+ O: q粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場
  o2 q* |( U. z3 o3 vBorkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心
, ^' f6 x0 f( V; ?* K" r0 Y仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心
/ S, N1 c  [5 p! M廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心
" I1 W( R+ z- @0 I! r1 l5 F* M野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講... 4 F9 D  i( l* s
林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 ' g. r+ w+ N. T: j4 L: j, J
$ |. ]& \0 D2 _1 H7 }, V' }- u
仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表
0 h) R8 R  @; H# p1 Y點解我俾人投訴呀??
& w# j3 O* K: n" I/ B" y3 r: E
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表
# q$ m9 t0 X. G8 z0 Z" F" z5 p& j7 c- P8 z4 }$ N  q( O/ r
投訴你太靚
" K5 n! ^- s0 K
) W# j2 e, s8 o
夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 : s& L5 G- z( _9 M7 K+ m" ~% ^2 F; X
5 x' M( q, y. s+ H

. x9 [3 b7 o' E" [0 D0 X5 L3 `1 U7 |夠啦!
- r' b2 X8 W$ k3 C% X2 C
我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
  E+ r  X1 t5 @- q2 X# t1 P7 X0 j3 P
6 M( Z1 y. H" O8 {我都有野要投訴
0 p6 n% w* A* G; H* i
/ L/ e# \+ D$ B2 K1 t咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表
% Y# W5 K, c$ d* y% d8 B4 z2 I
  c1 X$ q2 Y, Y  w# Y
9 t& k7 M' q- |* U咩事呢??
6 y2 B' ~0 `. [% `" }  [投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
5 t2 [+ ]1 V. V! n' H同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表 ; m6 e& D# ~9 J
因為有人幫我買三文治 lor
4 T' v9 s$ p& h1 R9 c個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表 3 \- J8 ]# m8 L9 j) s

- E% g; u+ b7 N/ u; C( }投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 4 X# X+ b% U8 Y6 y
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
, F6 d3 d' t! s# o& c: k7 a
+ g3 _& d  J" c3 A+ o: g: W% q本身我做緊你地個場球證,
* Q. Q; E# `& _) V1 g8 R點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,
7 B* A; A, _5 K唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表
" ]& Z. U- ^, b# r9 X9 l+ I. B
3 F- |2 t9 D% s- v9 i  A) b# z# {0 ~/ ^3 q/ W
本身我做緊你地個場球證,
, ?& [) E. {: Y% S- n7 p& C點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,; k6 n4 h& }- ?
唔關我事架!!
) X- M/ |% r! W$ o$ I! S所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表
% P- s0 p; |+ O2 p  I6 R4 i; e# `4 J% z2 {
所以要投訴囉
" z; ^5 k3 v2 Z* M

: P% j' A) f! [, f# ]# C% F

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表 ! q; A8 R4 m7 y0 `( i  G) O5 @0 E9 Q
( Z0 \$ I6 S' `5 r6 x9 V$ [6 w1 V
3 {$ i* A; F, |' B3 a& C& Y
& C' j3 L! @7 H; n& ^' P$ c

發新話題
最近訪問的版塊