發新話題

【國慶盃】死亡之組

【國慶盃】死亡之組

俊一A, ! n6 U. e0 y5 w
三十男 A9 m' j0 ~9 {$ |5 V1 a6 V
乒工廠 A
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

隊長球員球員球員球員
俊一球會 A梁俊豪嚴文焯賀方正顏嘉志梁灝程
乒工廠 A潘尚熙梁二仁馬嘉樂梁旭庭 
三十男 A黃瑞寧袁景倫雷家文古兆然 
香港乒乓網

乒工同三十男,上風喎

實力不相伯仲

打過先知
香港乒乓網

呢d嘢講唔埋
o( ^ (00) ^ )o

加油..三十....一定支持

支持俊一A

乜唔係星期六上晝十點半先至抽籤??!

你太耐無上網了. 請留意通告
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:41 發表 ' B4 p$ ^. b5 F; V- W
你太耐無上網了. 請留意通告
5 ^" h  U. K/ n9 w! ]
& Z2 F  @8 V% S- p
我都無打,所以無睇. 只係王子星期二晚同我講, 話十點半抽籤o者!!
* D- \, T' j! t( M8 w, E
- F7 O  C" y4 X不過抽唔抽都一樣. 打完快快手打邊爐算啦.

你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
香港乒乓網

回復 12# 的帖子

都係一場波o者. 個個都有機會贏

好睇啦呢次...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:49 發表
, b2 H  N+ T: U. n5 {4 B3 ]7 Y你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
( z4 e6 T% C/ c" d% {2 V
其實好悶.........

我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表 " Y3 J  B, g& `7 O
我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
7 o6 C3 }0 B  ~手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表
9 o! Y* R, p" q我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
3 |, B: g( w1 ]: X/ ?
6 ~2 f/ n* {* G, R; x) S
我邊勿有手感呀  哥哥
% |: k. t! M; {3 W; d2 }你唔好蝦細路wo  xdd

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表 ! C- @# _8 [- H; W" m% I
3 U# ]7 }3 M( |程兄比人遺忘左....佢有無得出呢?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-2 01:27 發表
- V; ~: }1 T! N2 R7 |( A- j# R; T6 |$ ?3 i7 e
手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇
+ y, m7 H8 U9 Y3 |
=o=

發新話題