發新話題

【成績公佈】2009 丁組月賽

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-27 01:30 發表
丁組都太利害,了無得打

貓貓可否搞個丁組以下水平的月賽呀
預埋我呀!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 02:34 發表

我都打得好開心呀,
又可以識到BORKEE同至高境界!liness" />
咁唔怪得你有病啦.....
多謝妳呀!野田妹妹

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 02:38 發表
仲識到BORKEE同至高境界,uc101,米奇老苦,同alan打過一場波,佢打粒仔比我好,從佢身上我睇到我仲有好大的空間可以提高.波記系癡膠高手,有機會希望能跟佢學野
其實我仲係癡膠...........................線同埋癡膠................花高手呀!

引用:
原帖由 james007 於 2009-9-28 18:34 發表

HKTTF 丁組 level is higher than HKTTA 丁組 level wor....高家富 was HKTTA #3 but now he is only HKTTF #4....
又係喎!

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-9-28 20:17 發表

簡直係draw 界名人
我都嚇咗一跳呀!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 21:59 發表
真係唔好意思啦!
唔使唔好意思呀!有妳嘅DRAW聲!先至有氣氛嘛!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-29 13:43 發表
[quote]原帖由 borkee 於 2009-9-28 22:03 發表

唔使唔好意思呀!有妳既DRAW聲!先至有氣氛嘛! [quote]

但你話我嚇親你喎!!
妳嘅draw聲令我震憤起來,令我囉番比賽嘅感覺,多謝妳呀!野田........................妹妹妹!

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-9-29 16:18 發表

果場波我實在忍唔住笑....
唔係特登令佢分心架....
如果係就打打下除褲~~~仲有分心既效果啦...WAKAKAKA
你走又唔出聲,搞到至高境界等到你生哂禽蟧絲網!要勞煩我同佢

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-1 22:57 發表

係野田正義

發新話題