發新話題

【網友分享】球品是不是要教呢?

引用:
原帖由 likwaiw 於 2009-9-27 02:34 發表
其實放高波都唔算無咩球品啦.....
如果佢出台就拉, 近台勁剔, 高DD都bet死你, 板板沖爆你, 重鬼咁準,
一分鐘唔使就11:0 收你工, 之後叫你下場幫佢打氣, 你會點??
佢咁樣合哂你要求, 認真同有禮貌, 咁又點???
唔通 ...
其實打咗咁多年波, 邊球需要放, 邊球需要冲, 我地心中有數...無錯鸁就係鸁, 輸就係輸, 但係球技好係唔會得到別人嘅尊重, 球品好就唔同啦. 君不見每一範疇嘅一代宗司除技術高超外, 其品格亦都係典範. 其實大奸角都係超級高手黎咯, 相差的就係一念天堂, 一念地獄.
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 01:45 發表
我幾時都話!你炒我11:0,好過咁玩囉!
收到

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 13:56 發表

你成日咁做gala
我唔會亦無能力數你 11: 0 啦

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 22:27 發表

無幾耐之前................
記憶中真係無 wor...anyway, 我每球波都出盡力o架

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 13:53 發表

你嗰場我都有喺度睇,
認識此君嘅!看到呢篇文章都會會心微笑!以往,他尊不尊重對手!已不在乎了,只不過希望大家能開開心心咁打波,重申聲明,我呢篇文章不是撩是鬥非,亦不想引起罵戰,大 ...
希望大家都能用包容和寬容嘅心來比賽啦
呢幅係小弟電話嘅 wallpaper, 共勉之

發新話題
最近訪問的版塊