發新話題

【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

日期 : 9 月 26 日 (六)
時間 : 4:00-8:00pm
地點 : 歌和老街四樓
費用 : HK$40 / Person
資格 : 男子排名丁組或以下 or 女子排名丙組或以下
奬牌 : 冠, 亞, 季, 殿

1) 比賽前一週在網上再 cfm
2) 新參加者請 pm 我留電話及姓名

暫時大部人已 Confirm, 若到時你們不能出席, 請於 48小時前 PM 通知我不能出席!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 alvinko 於 2009-8-25 14:47 發表
join please
你上去丙組未先 ?
香港乒乓網

出左 post 兩小時姐. 唔洗咁快報名 ......

以下人仕, 唔該你 check 下你是否丁  (不計香港杯分數)

1) 天樂
2) 亞瑋
3) 氣寒
4) 野田 ....你乙左未 ?
5) melody.....你都係丙 ?  唔係掛
香港乒乓網

改期【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

已報名的朋友會優先參加.
但因日期與 Raymondsir 的比賽相撞.
所以 9 月26 日 的月賽會取消.
詳細日子, 儘快公佈
香港乒乓網

4 hours
20 peoples
5 人一組
香港乒乓網

引用:
原帖由 天樂 於 2009-9-11 10:20 發表
貓兄,請取消我的名字,把機會給其他網友參加,謝謝~~
不管你是什麼實力, 現在你排名是丁組便可以打
香港乒乓網

17) Brian1115
18) 亞瑋
19) polyman
20) jack

請這四人儘快 CFM
香港乒乓網

暫時大部人已 Confirm, 若到時你們不能出席, 請於 48小時前 PM 通知我不能出席!
香港乒乓網

下次 la. 今日 full 晒, sorry!!
香港乒乓網

all full
all cfm
no waiting list
如果有后備會以先到以得型式
香港乒乓網

【丁組月賽】9月26日 ~ 誰是冠軍

alvinko
bear
borkee
Brian1115
jack
jack 強
kelvin
melody
nelson
polyman
tinyau
UC101
小過童
乒乓小風
米奇老苦
至高境界
亞瑋
氣寒西北
野田
傻峰
香港乒乓網

同我好似, 但我加多個 Bear
香港乒乓網

Nelson 若線好, 四強都好有机會
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-9-21 17:41 發表
我近來家中事務纏身 , 缺乏訓練 , 狀態低迷
乒不厭炸
香港乒乓網

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-9-21 17:47 發表

近排D比賽命都好差,離島區分齡賽第一場對前冠軍,贏到的話,第二場要對日本叔叔。
師兄, 好老實的同你講. 你真是有 d 唔好彩. 九龍城最怕對你. 而你死在問題球上.....而 Island Zone 四強前你又要vs日本叔叔.
不過波是圓的, 我覺得你有机會 ga
香港乒乓網

兩分. 一分
香港乒乓網

請各位參加者準時到場
香港乒乓網

傻峰 無來又無通知 wor.....可否上來解釋一下, 否則會當你地放飛機
香港乒乓網

好似有通知我...我忘記改
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊