發新話題

【恭喜】Chivas & Alan 分別奪得九龍城區亞軍及沙田區冠軍 (2009)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【恭喜】Chivas & Alan 分別奪得九龍城區亞軍及沙田區冠軍 (2009)

恭喜兩位!!!! 一定要繼續努力!! 全廠以你地為榮!!!!

兩位都系猛人兼猛男 勁啊,恭喜恭喜!

恭喜恭喜

恭喜! 恭喜! 好多謝alan叔叔全程同我們打氣,所以我都有同叔叔打氣睇買打冠軍賽先走人ar~ar~ 廠長老爹我乖唔乖呀! 乒工廠萬歲! 萬萬歲歲!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-20 01:03 發表
恭喜! 恭喜! 好多謝alan叔叔全程同我們打氣,所以我都有同叔叔打氣睇買打冠軍賽先走人ar~ar~ 廠長老爹我乖唔乖呀!liness" /> 乒工廠萬歲! 萬萬歲歲!
十分乖!!! alan 叔叔好好人ga!! 當然要支持啦!!!

其實靚仔廠長奪得九龍城分齡賽季軍,希望大家唔好忽略,恭喜恭喜.廠長常日將自己的好成績收收埋埋,太低調,唔系甘好.拎去來大家分享,獨食好易肥

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-20 01:06 發表

十分乖!!! alan 叔叔好好人ga!! 當然要支持啦!!!
緊係啦! 不但只有alan叔叔一個人,所有乒工廠的哥哥,姐姐,叔叔,都係呀!由其老爹添! 支持乒工廠!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-20 01:14 發表

緊係啦! 不但只有alan叔叔一個人,所有乒工廠的哥哥,姐姐,叔叔,都係呀!由其老爹添! 支持乒工廠!
聰聰好識講野wor.... haha...

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-20 01:11 發表
其實靚仔廠長奪得九龍城分齡賽季軍,希望大家唔好忽略,恭喜恭喜.廠長常日將自己的好成績收收埋埋,太低調,唔系甘好.拎去來大家分享,獨食好易肥
係呀!係呀! 好易肥嫁! 恭喜老爹贏到九龍城分齡賽季軍ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-20 01:19 發表

係呀!係呀! 好易肥嫁! 恭喜老爹贏到九龍城分齡賽季軍ar~ar~
我d成績冇乜特別la....最重要係你地打得好呀!!!

真係可喜可賀呀!
o( ^ (00) ^ )o

chivas, alan  勁!!!!!!
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-20 01:20 發表

我d成績冇乜特別la....最重要係你地打得好呀!!!
所以我的老爹最錫我們的廠友! 廠長老爹萬歲! 萬萬歲歲!

多謝各位恭賀,我亦在此恭賀厰長,chivas,聰聰,oldcake ......各位厰友獲得好成績. 最多謝的是聰聰一家人在我打决賽時熱烈支持令我信心培增.我也開心看到聰聰和他的拍擋比賽時正宗的乎法步法,真的是前途無限

恭喜各位廠友哥哥獲獎
亦恭喜廠長獲季軍

引用:
原帖由 alank 於 2009-9-20 09:52 發表
多謝各位恭賀,我亦在此恭賀厰長,chivas,聰聰,oldcake ......各位厰友獲得好成績. 最多謝的是聰聰一家人在我打决賽時熱烈支持令我信心培增.我也開心看到聰聰和他的拍擋比賽時正宗的乎法步法,真的是 ...
叔叔唔使客氣! 我們大家都是廠友! 同時叔叔你幫我們打氣先! 我和拍擋都好開心有人讚賞我們的實力,真要親身在現埸睇比賽便知道真實情況!

發新話題