發新話題

【乒工廠球局】: 9月17日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
i join

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:13 發表
今日多謝大家陪我打地獄式請飲汽水球局!! 希望我星期六有好成績啦!!!!
win左再請飲汽水,一人一箱,夠豪

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:15 發表
加入了 Susanna 令今晚比預期爆到七彩
絕對同意,不過我都想同moon moon過招先來 不過次次都系甘:爆到七彩.都唔知點解.廠長真系要搵一下原因.

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:29 發表

咁乒工廠好快破產
你要分清楚,唔好公器私用啊.是你請,唔系乒工廠,雖然你系乒工廠的logo

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:20 發表
今日廠長俾人輪呀
今日廠長主動俾人輪

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:32 發表

因為有輝哥呢d高手坐鎮!!!!
錯啦,其實廠長你一直唔敢面對現實,問題系你果度,據港大民意研究顯示,受訪者中,10成女仔是因為廠長慕名而來 ,10成男仔都系因廠長而來,貪佢夠型

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:35 發表

輝哥唔嫌我屎波,一定奉倍到底.
唔好講笑啦,moon moon,你屎波,講都唔會有人信,你橫打甘勁,直頭系打橫來打,板板中台.只系唔知你几時爆發

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:36 發表

哈哈!!! 咁我入多球之餘順便入多d汽水比大家打下汽水先,會員福利!!!
good idea!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:44 發表

輝哥!! 你咁講我又比人笑ga la...
我只系講事實,其它事我唔理.

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:41 發表

冇態要谷谷!! 點知比輝哥打到一碌碌!!!
講起就火滾,兩次都系我領先,然后俾你逆轉.今次算你識做,讓返我一次

自從alan一戰成名之后,系乒工廠人氣急升,好耐冇機會同alan打波啦,排隊都未輪到,實在太多人要同佢打

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:51 發表

講明呀!! 我冇讓ga.....我根本讓唔起la...
阿倫都話輸俾你,我又點會win到你啦,你今晚甘fit.你一片苦心我心領啦 大家都知你系好廠長

[quote]原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:51 發表

應該係

甘樣難度都几高姐

引用:
原帖由 alank 於 2009-9-18 11:12 發表

輝哥(雖然我大你三十多歲都必須尊稱一声輝哥)你說我一戰成名是否指上次內部賽一役呢?如果是的話我真感到汗顏.贏一場波只是僥倖而巳,可能有机会以後碰到打一百塲我都是輸的,正如我對你打+&#2264 ...
等左好耐啦.下次見.贏一場波只是僥倖,我都希望有一次甘樣的僥倖

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-18 07:40 發表

剩係掛住亞仔
廠長重男輕女

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 13:10 發表

我好想佢嬲死我 我又識佢第一日我從未當過佢係一個女仔ar~ar~ 佢係我兄弟
你當佢系兄弟,佢當你系姐妹

真系童言無忌

發新話題