發新話題

【荔景體育館對拉練習】9月13日(星期日) 14:00~18:00(已book場)

【荔景體育館對拉練習】9月13日(星期日) 14:00~18:00(已book場)

地點:荔景體育館 
        葵涌荔景麗祖路60號    電話號碼 : 2744 5678

時間: 14:00~18:00 
         (14:00~17:00練波,17:00~18:00比賽,3盤2勝11分,勝者做莊)

台號: 壁球場3
費用: 56/4=每人14蚊
         或到場人數平分

技術要求: 正,反手攻球,拉弧旋球, 削球, 起碼搓到10零板以上

名額4人:
1)Luban
2)防孤王子
3)標Gas(待覆)
4)亂沖

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2009-9-1 07:21

Hi Luban,

Are you sure you have enough energy to play two games (total 8 hrs) on both Saturday + Sunday? If so, you are really a strong young kid! Franky, I can't make it as I am too old.

Best regards,
Joec

引用:
原帖由 Joec 於 2009-8-31 00:16 發表
Hi Luban,

Are you sure you have enough energy to play two games (total 8 hrs) on both Saturday + Sunday? If so, you are really a strong young kid! Franky, I can't make it as I am too old.

Best r ...
本來星期6要去練波架,點知今次話個場要俾區義會唔知用去做咩wo,咪叫baba搞球局lo ,我得返星期6,日有得打波啦,星期1至5要返學啦 輪流打,我唔覺累架

點解無人來打呀?查過仲有台wo,快d joint 啦

引用:
原帖由 Luban 於 2009-8-31 11:26 發表

本來星期6要去練波架,點知今次話個場要俾區義會唔知用去做咩wo,咪叫baba搞球局lo ,我得返星期6,日有得打波啦,星期1至5要返學啦 輪流打,我唔覺累架
原來練波個場係12號至要停,唔係5號,球局改為12號la

引用:
原帖由 防孤王子 於 2009-9-2 23:42 發表
join   thankyou
好野,多謝 防孤王子 多1個人就可以BOOK場啦

剛check過,仲有台呀 仲有無人得閒來打呢?

引用:
原帖由 標Gas 於 2009-9-5 13:34 發表
差人o黎得唔得?
梗係得啦

16:00~20:00時段斷晒啦,

防孤王子
標Gas
改其他時段定取消呀?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

9月13號, 星期日就有位, 你地有無時間呀?改唔改星期日呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 防孤王子 於 2009-9-6 00:21 發表
改星期日 ok
知道,幾點呢?

引用:
原帖由 標Gas 於 2009-9-5 13:34 發表
差人o黎得唔得?
呵呵......如果差人o黎就全部拉晒你地喇!!!!

引用:
原帖由 tommy 於 2009-9-7 16:49 發表

呵呵......如果差人o黎就全部拉晒你地喇!!!!
haha,咁大家一齊去差館開台打免費波又幾過引wo, hehe
Luban's father

已book場,改為星期天 13-09-2009 14:00~18:00

各位波友真係唔好意思,果日真係好唔舒服, 陪唔到你地打晒全程,sorry

發新話題