28 12
發新話題

球手的拍, 就如武士的劍 (show 下你 的寶劍)

大、小提琴
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 多謝分享 2009-8-31 22:48
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-8-31 06:17 發表

期待!期待!
飛碟兄終於出招喇!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2009-8-31 22:40 發表

Dream racket
我有兩塊呀!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2009-8-31 23:04 發表

一for自己用, 一for對手用
副板嘛,你知乒總幾嚴gala

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-1 06:09 發表

樓主問得好!
小弟大大話話識咗波記+幾年, 見過波記嘅乒器, 十隻手指 + +隻腳指都數唔哂, 但係硬~~~係唔知佢用緊邊快

不過咁, 小弟咁多年黎嘅三副乒器都係波波幫我砌嘅, 多謝 ...
老友,如果計埋賣咗出去D板,加埋你嗰十隻手指、脚趾,都唔夠呀,但如果加埋Bluesky就勉強夠用喇!

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-2 23:32 發表

我唔係好識 upload 相 (波記話有個 upload file button, 但係我無, 或者係未夠分)

要 upload 去第二個 server 先再 post link.....

試下先 liness" />

板 : Butterfly CS
兩邊反貼 : 省狂 III ; 天極 ...
咁個板套真正主人嘅故事好似冇咗聲氣咁嘅?

引用:
原帖由 ttprince 於 2009-9-1 15:02 發表
你塊993# 吳用可以賣比我 wo
PM我喇!

都係等至高兄講好D!

28 12
發新話題
最近訪問的版塊