發新話題

球手的拍, 就如武士的劍 (show 下你 的寶劍)

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-8-30 20:46 發表

中學用到早幾年
另一面係f1 用到爛容容
show 埋 F1 那一面, 比大家睇睇你的功力

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-8-31 21:42 發表
四喜:

銀河U4
--------

http://www4.picturepush.com ...
飛碟兄, 點觧全部都是紅色膠皮?

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2009-8-31 23:04 發表

一for自己用, 一for對手用
副板嘛,你知乒總幾嚴gala
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-8-31 15:17 發表
我又貼下先:D
Nano OC?

回復 63# 的帖子

好pro

引用:
原帖由 borkee 於 2009-8-31 23:25 發表

副板嘛,你知乒總幾嚴gala
平時會否用副板打下波, 令正, 副板都習慣使用

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-8-30 00:27 發表

請問咁多寶貝, 你而家用緊那一塊?
樓主問得好!
小弟大大話話識咗波記+幾年, 見過波記嘅乒器, 十隻手指 + +隻腳指都數唔哂, 但係硬~~~係唔知佢用緊邊快

不過咁, 小弟咁多年黎嘅三副乒器都係波波幫我砌嘅, 多謝哂

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-1 06:09 發表

樓主問得好!
小弟大大話話識咗波記+幾年, 見過波記嘅乒器, 十隻手指 + +隻腳指都數唔哂, 但係硬~~~係唔知佢用緊邊快

不過咁, 小弟咁多年黎嘅三副乒器都係波波幫我砌嘅, 多謝 ...
哈哈哈,你地咁老友, 可能要借埋你的手指脚指來數, 唔知可否數哂呢?

老友, show 下你的三副乒器 la

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-1 06:09 發表

樓主問得好!

不過咁, 小弟咁多年黎嘅三副乒器都係波波幫我砌嘅, 多謝 ...
老友,如果計埋賣咗出去D板,加埋你嗰十隻手指、脚趾,都唔夠呀,但如果加埋Bluesky就勉強夠用喇!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-8-31 19:53 發表

飛碟兄, 點觧全部都是紅色膠皮?
'四喜'中有三個正手係紅色, 而OC又剛影反手那面, 所以見'全紅'唧!

回復 51# 的帖子

你塊993# 吳用可以賣比我 wo
重型YEO使用者
金棕櫚行貨93g 茹林行貨93g
新日版92g 舊歐版92g
仍待收集重型新歐版及舊日版

引用:
原帖由 ttprince 於 2009-9-1 11:35 發表
我上吳到幾張圖ge??得一張
若果要上返係論壇的server, 出個post時逐張逐張按下方'灠覽'鍵上載就可以... ...

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-9-1 07:50 發表

哈哈哈,你地咁老友, 可能要借埋你的手指脚指來數, 唔知可否數哂呢?

老友, show 下你的三副乒器 la
我唔係好識 upload 相 (波記話有個 upload file button, 但係我無, 或者係未夠分)

要 upload 去第二個 server 先再 post link.....

試下先

板 : Butterfly CS
兩邊反貼 : 省狂 III ; 天極 II

第二板 (波記, 防守王 同 家麟 送既生日禮物

板: Tai Ji
反貼 : Donic Coppa
另一面 : 755

值得一提: 背景的拍套, 已用了23年了

本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 多謝分享 2009-9-3 06:14

令BTY板!

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-2 23:32 發表

我唔係好識 upload 相 (波記話有個 upload file button, 但係我無, 或者係未夠分)

要 upload 去第二個 server 先再 post link.....

試下先 liness" />

板 : Butterfly CS
兩邊反貼 : 省狂 III ; 天極 ...
咁個板套真正主人嘅故事好似冇咗聲氣咁嘅?

引用:
原帖由 ttprince 於 2009-9-1 15:02 發表
你塊993# 吳用可以賣比我 wo
PM我喇!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-3 00:14 發表

咁個板套真正主人嘅故事好似冇咗聲氣咁嘅?
一個耐用的乒乓板皮套, 背後有什麼故事呢?

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2009-9-3 00:24 發表

一個耐用的乒乓板皮套, 背後有什麼故事呢?
I like listening story

呢個經典的球板套, 似係以前中學時代d乒乓第幾號種子(人家淨見到球板套就知道有高手出現)用o既!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-9-3 14:20 發表
呢個經典的球板套, 似係以前中學時代d乒乓第幾號種子(人家淨見到球板套就知道有高手出現)用o既!
乒乓球壇的傳奇, 好想聽下!

發新話題