發新話題

(丁組) 青屯乒室C vs 皇城球會B ~ Aug 22, 2009

(丁組) 青屯乒室C vs 皇城球會B ~ Aug 22, 2009

青屯乒室C vs 皇城B

麥俊麗 1:3 陳健榮
吳穎祺 3:0 蕭志榮
樊珮然 1:3 顧有德
黃肇恩 3:0 鍾智明
黃梅琛 0:3 譚振威

皇城勝 3:2

本帖最近評分記錄

哦.....輸左喎 ,,點解唔見家姐打既.., ??

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-8-16 00:24 發表
哦.....輸左喎 ,,點解唔見家姐打既.., ??
你睇下, 我d隊友勁到陣, 對手仲勁 ,我邊好意思出場獻醜

d 女仔 個個都好勁...咁細個都咁勁....大把前途....要加油...
RAY

引用:
原帖由 家姐 於 2009-8-16 00:30 發表

你睇下, 我d隊友勁到陣, 對手仲勁 ,我邊好意思出場獻醜
認同認同.....做領隊好d!!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-8-16 00:36 發表

認同認同.....做領隊好d!!!
事實係唔可以甘直接講, 如果唔係會有報應架

引用:
原帖由 RAY^^ 於 2009-8-16 00:31 發表
d 女仔 個個都好勁...咁細個都咁勁....大把前途....要加油...
個妹妹話曬都係香港青少年代表隊成員呀

引用:
原帖由 家姐 於 2009-8-16 00:38 發表

事實係唔可以甘直接講, 如果唔係會有報應架
怕咩...最多咪輸波....or俾人負轆..唔緊要..,,

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-8-16 00:42 發表

怕咩...最多咪輸波....or俾人負轆..唔緊要..,,
係呀, 甘你要記住喇, 你每次比賽我都會來幫你打氣, 哈哈

引用:
原帖由 家姐 於 2009-8-16 00:43 發表

係呀, 甘你要記住喇, 你每次比賽我都會來幫你打氣, 哈哈
我未試過100%輸波...咁可以試下

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-8-16 00:41 發表

個妹妹話曬都係香港青少年代表隊成員呀
真係強勁!!!

家姐應該係想同我爭最具體育精神獎

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-8-16 00:49 發表
家姐應該係想同我爭最具體育精神獎
好喎!..依個獎..我都想要..點拎!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-8-16 00:51 發表

我場場來同你打氣, 你就會得到架, 係咪好容易拎呢

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-8-16 00:51 發表

你想下都得既, 好似我噤, 場場打, 場場輸

引用:
原帖由 家姐 於 2009-8-16 00:52 發表

我場場來同你打氣, 你就會得到架, 係咪好容易拎呢
我講左..未試過100%輸..我想試下..

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-8-16 00:53 發表

你想下都得既, 好似我噤, 場場打, 場場輸
你唔好彩,,對手太強...哈哈..

您們每一個都很強!

我們勝了真的很好彩呢!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

今日皇城十二分認真打波, 值得嘉許 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題