發新話題

【恭喜】嘉倫勇奪丁組冠軍 & 4466 殿軍 (2009)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
恭喜...........恭喜............

恭喜嘉倫46
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-26 20:42 發表
恭喜嘉倫
原來我平時輸果d都係高手黎
46,哩民sir,嘉倫全部入晒16強,4強
所以有時在月賽食晒白果,被人打到一楝都冇時, 也不用灰心

恭喜嘉倫

恭喜嘉倫,佢在整個比賽都有穩定的表現,丁組不易贏,對手千奇百怪,打的場數又多,勝利得來不易,要繼續努力!

4466也表現出强橫鬥志,如果可以採取較進攻的打法,未來定可得到更佳成績!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜恭喜

恭喜嘉倫, 恭喜46, 恭喜 Ping Union............

恭喜恭喜!!...........

恭喜恭喜,
今日嘉倫打得好好,
其實嘉倫一早係乙組波la,欏冠意料中事
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

恭喜+倫!

弓起

恭喜嘉倫兄, 今日既表現小弟只能用"無懈可擊"四個字形容, 尾場4:0技術擊倒對手, 冠軍實至名歸!!

46亦盡力了, 偶有神來之筆, 可惜季軍戰第5局領先7:0之下被對手翻盤, 不過殿軍亦是不錯的成績了!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-26 20:40 發表
恭喜嘉倫
(整項比賽只失3局 )

此外,46亦殺入四強,得殿軍...恭喜恭喜
堅呀嘉倫 46~~~~~~~~~~~~~~~~公起~~~~~~~~~~~~

可惜小弟部cam無晒電, 只係錄到嘉倫兄決賽其中幾球, 否則就可以同大家分享下, 下次見到個丁冠就"輪"佢啦

我今日剩係幫46同嘉倫拍手鼓勵佢地都拍到手軟呀!
真係好堅呀你地!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 00:20 發表
我今日剩係幫46同嘉倫拍手鼓勵佢地都拍到手軟呀!
真係好堅呀你地!!
你地有無去慶祝呀?

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-7-27 00:34 發表

你地有無去慶祝呀?
我太攰返咗屋企先,
唔知佢地有無呢??

恭喜恭喜

icic.
p.s. 野田妹上鏡還不錯的

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-7-27 00:39 發表
icic.
p.s. 野田妹上鏡還不錯的
你唔好亂嚟呀!

發新話題