發新話題

【成績公佈】2009 橫板月賽 ~ Part 2

【成績公佈】2009 橫板月賽 ~ Part 2

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

太陽一號保唔住個寶座呀!
o( ^ (00) ^ )o

恭喜曬各得獎者!
今晚好高水平呀!
場場激戰
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-21 01:42 發表
太陽一號保唔住個寶座呀!
..邊個,, ????

dicky你都吾識

太陽一號 = Dicky = 方滴其
香港乒乓網

小王子都係第5.上次第1.今次高過上次睇黎
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

.....................小弟,,,,新手....抱歉

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 01:49 發表
.....................小弟,,,,新手....抱歉
咩新手先

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:50 發表

咩新手先
唔識人...唔出奇..

原來我認識了 "將軍乒聯" 已 20年
今日先知
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 02:11 發表
原來我認識了 "將軍乒聯" 已 20年
今日先知
...................,,唔好亂吹,只係10年.....到..,

無可能la. 唔好扮細 wor. 我無打波 15 年, 打番 3 年, 最少都 18年 la.
另外我搬離 "果條村" 都 12 年多 la.........
香港乒乓網

1st32
2nddicky24
3rd司徒16
4thmoney12
5th小王子8
6th將軍乒聯8
7th雞仔8
8theaton8
9thEric4