48 123
發新話題

【恭喜】wayne, 46, tinyau, 豐, 打入丁組32強 (2009)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【恭喜】wayne, 46, tinyau, 豐, 打入丁組32強 (2009)

大家幸苦喇!! 希望大家更上一層樓,為乒工廠爭光

而我個人第三圈出局了,但都要多謝各廠友的支持,oldcake,諾,alan,46,二仁,梁教練,超哥,garfield等......都到場支持我,令我

打了一場好難忘的比賽,更多謝呀輝同胡胡做了我的指導,令我可以安心去投入比賽,真係好開心!!

我會更努力搞好乒工廠!! 大家亦要繼續加油呀!!!

咁多位辛苦哂啦!
o( ^ (00) ^ )o

廠長,下次再努力呀

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-20 01:20 發表
廠長,下次再努力呀
今日又打了一場好難忘的賽事,輸得好開心!!!

輸得開心係最開心...
我今日打另一個比賽就輸到想死...
未熱身就比人ko左

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-20 01:24 發表
輸得開心係最開心...
我今日打另一個比賽就輸到想死...
未熱身就比人ko左
咁要再特訓下你

恭喜 wayne, 46, tinyau, 豐,打入丁組32強

一班好波之人,應該可以睇高一線,更上一層樓.繼續努力.

廠長,下次卷土重來.芝華士都系.終有一日你地會上映頂峰對決的.期待中..........

加油牙廠長~~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:25 發表
恭喜 wayne, 46, tinyau, 豐,打入丁組32強

一班好波之人,應該可以睇高一線,更上一層樓.繼續努力.

廠長,下次卷土重來.芝華士都系.終有一日你地會上映頂峰對決的.期待中..........
呀輝!! 我亦期待你的成功

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-20 01:28 發表
加油牙廠長~~
仁仔!好多謝你!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-20 01:25 發表

咁要再特訓下你
我技術應該同佢有得打~只係發揮既問題,
個身一凍左就會輸波

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:30 發表

輸波 吾好咁開心得吾得呀 (((((((((
冇法!!! 場波太high.....!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-20 01:29 發表

呀輝!! 我亦期待你的成功
廠長,恐怕會令你失望,我未打已經輸左啦 入左死胡同,走唔出來

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:33 發表

廠長,恐怕會令你失望,我未打已經輸左啦 入左死胡同,走唔出來
你又咁!! 我相信你ga!!!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-20 01:31 發表
我技術應該同佢有得打~只係發揮既問題,
個身一凍左就會輸波
你身懷絕技,但比賽就發揮唔到.可惜呀 下次著多件衫個身就唔會凍

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-20 01:34 發表

你又咁!! 我相信你ga!!!
寄望聰聰.多謝你的信任.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:37 發表

寄望聰聰.多謝你的信任.
所有廠友我都信任

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:35 發表

你身懷絕技,但比賽就發揮唔到.可惜呀 下次著多件衫個身就唔會凍
著左都係凍=.=
個場地...

32個人有4個係我地,都幾威下

48 123
發新話題