134 1234567
發新話題

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

周兄,獨沽一味的結果有眼你睇啦!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 01:26 發表
周兄,獨沽一味的結果有眼你睇啦!
是,欠了一些
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

ycfu 兄,冇計拉,你正手打開反膠............

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-29 00:36 發表
小楊第3名......
Hehe...I was lucky to beat him 2 times...

小楊D波咁 ,,james007兄幫我打爆佢啦

小楊佢又遲到

引用:
原帖由 家姐 於 2009-7-29 00:03 發表

做咩多謝我呀? 我多謝你地就真, 我又學到好多野喇, 要忍忍忍 你走得甘快, 我無得報仇呀, 下次要再同我打呀liness" />
一定、一定!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-29 00:56 發表
又係007第一,
勁呀!!
貓兄一早講咗呢個月賽係專為007而設,但話雖如此,phantasy都超強,007同phantasy打多幾次都係佢地是但一個囉!因為佢地........實在太強喇!

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-29 01:12 發表

Thanks for you kind words.  I learn my 長膠 forehand from Phantasy ga....liness" />
你兩個都咁堅!

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-29 00:36 發表
小楊第3名......
比佢猜死!加上左一邊、右一邊 ,不過佢真係猜得好好!另外小楊冇遲到,只不過揾錯房啫

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-29 01:41 發表
ycfu 兄,冇計拉,你正手打開反膠............
但佢正手都打得好好喎!

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 00:51 發表
家姐笑容好親切啊!我都未試過輸得咁開心,又話家好悶都呃鬼人0既!我被家姐打到鉈鉈令。
家姐嘅笑容,令到充滿邪惡嘅邪氣月賽都有溫暖嘅一面

borkee 兄,i have one Tibhar Grass D.Tecs 長膠(1.3mm) ,it is very 邪惡長膠,i can not control it
then not use it now     buy it about $3xx  ,but can not use ,i feel

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-29 13:30 發表
borkee 兄,i have one Tibhar Grass D.Tecs 長膠(1.3mm) ,it is very 邪惡長膠,i can not control it
then not use it now     buy it about $3xx  ,but can not use ,i feel
我是打冇海綿(OX)的

134 1234567
發新話題