發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 01:28 發表
我們需要一些波友幫手﹐工作如下

1) 租場
2) 訂製獎杯 (冠, 亞, 季)
3) 計分工作人員
4) 場務安排
5) 宣傳策劃
6) 分數計算

有意者請留言, 或 PM 我
:loveliness: :loveliness:

3) 計分工作人員(即裁判) ?
我做啦
:lol
本帖最近評分記錄

HKTTF 乒乓球比賽 - 最新消息
當場地定好後,比賽前之計劃,工作安排,有關訓練,各項細節會馬上起動,發揮團隊力量,期望比賽日的成功。

現先公報31位委任成員及分工如下:-

籌劃組成員:Topgun, Martin, Gary, Candy.
公關組成員 : 輝 Sir, Mao, Cola.
接待組成員 : 44_66, aa5436, Christy.
裁判組成員 : Small Star,  Old Cake, 極道羅殺, Sigmax, Small-dolphin, Beckham, 小過童, Johnnywai, Garfieldjam, Kei, BB愛, 沽爺仔, BrianDD, ele1214, martinhkc , 瑤瑤, Fai.. , 輝 Sir
計分組成員 : Martin, Bartender.
攝影錄影  : Mao, Alanclif, Wyman= Fai..
場務安排  : Gary_Cheung, Candy, Augustmoon, 諾沃克, Hoi Yi,

我都係用三部腦一齊 login, 見到未 book 啲枱都即 book, book 左三張檯,點知去到尾個張 附欵 error ,book 唔到,原來其他兄弟己 book 左!

:lol :lol

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-4 20:51 發表
HA?
一樓
冇4樓咁好feel喎:Q
4樓果日已經比體育學院2-4點 book 晒全層,得翻一樓。

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 18:18 發表

您又知?!:o
我地其實想book 4 樓 ,我地大會主席查過所以我咪知囉!上網 check 已經被團體book 左,最後我地只好 book 晒一樓全層!

:lol

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-10 23:12 發表
一樓冇得放高球:D
唔係喎,個天花板同壁球室咁高架喎,放到咁高都唔荒會跌翻落張檯啦!!

:lol :lol :lol

裁判員招寡

現在只有九名裁判,希望加多五至七位

引用:
原帖由 bond 於 2007-12-19 20:24 發表
-有副裁判的空缺嗎?
有,你星期五到唔到?

HKTTF 元旦盃 - 裁判員將會嚴格執行事項

裁判員將會嚴格執行事項裁判員將會嚴格執行事項
其他將參照國際規例

1)  球拍膠面一邊紅,一邊黑,膠皮<最多>可大於木板2mm 但不可少於木板1mm
2) 運動衫和褲沒有限制,但不可以橙色或白色
3) 比賽前十五分鐘報到,過時當棄權處理
4) 比賽時不會叫名
5) 比賽在六分時可以沫汗, 可以叫暫停一次
6) 不會設教練席
7) 比賽前只可有一分鐘熱身
8) 請小心財物
9) 十八歲以下人仕需簽家長同意書,
10) 所有參賽人任須簽署健康證明書
11) 球賽32強前三局兩勝制,以後為五局三勝制
12) 發球先後擲亳決定
13) 最後決賽由正副裁判員兩個裁判(暫定)

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-23 01:04 發表
裁判員將會嚴格執行事項裁判員將會嚴格執行事項
其他將參照國際規例

1)  球拍膠面一邊紅,一邊黑,膠皮可大於木板2mm 但不可少於木板1mm
2) 運動衫和褲沒有限制,但不可以橙色或白色
3) 比賽前十五分鐘報到,過 ...
Push

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-26 02:31 發表
9) 十八歲以下人仕需簽家長同意書,
10) 所有參賽人任須簽署健康證明書

(我改了少少, 請 Smallstar 確認)
Comfirmed

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-26 03:12 發表
我個電腦開不到e個表格。
我轉左 PDF 格式

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-28 02:57

引用:
原帖由 幻殺 於 2007-12-26 12:37 發表
塊膠邊爆左5毫米唔知俾唔俾打呢= =
影張相post 上來睇睇

:)

發新話題