發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

i join........:)
本帖最近評分記錄

[quote]原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 16:36 發表

你唔做我都會拿支 Gun 對住你做

me.....!!!!!:)
本帖最近評分記錄

勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 仲要有兩部ibm!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-4 13:07 發表
我懷疑 d 神秘人 多數 係 d 格早 又 吾想開名 ... 費事比人點左相咁 ... :lol
咪就係!!!!!高手通常好低調!!!:L

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-4 13:10 發表
44_66 我打算轉你為 神秘人 身份
唔得喇!!! 佢個名太響!!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 17:27 發表
honey  , 吾該 幫我 抽獲 勁既 :lol
你條簽係咁多組最好ga..........!!!!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-23 23:01 發表
對抽簽有任何意見, 請與 Gary 聯絡...... :lol
何苦呢???? 我只係聽命隻病貓!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:08 發表

honey , 典解我果早 ... 除左我醉廢之外 , 有 3件種止 , 真係想我書塊 d :Q
baby....!!!! 遇強越強,係你強項,我果日一定係你身邊大力咁打戲!!!!:kiss:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-23 23:10 發表

你至高無上, 你的權威邊個敢質疑你....所以要你抽啦...
錯喇!! 我要聽honey話!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:15 發表

吾 dup , 吾要同汝打戲渣油
太好了!!!!!!!!!! 你真細心:$

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:21 發表

honey , 汝小深落諾 ... 好邪架 :)
我知了!! 但對邪氣有d改善喇!!!!!!!!!:$

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:34 發表

豪包嘆比汝 , 哈哈哈哈哈哈哈 :D :loveliness: :) :lol
我honey真闊卓!!:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 11:54 發表

小心  滴仁有炸 :o
何炸之有呀???:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 12:05 發表

lemon 你都想要
或者比隻蕉佢都得!!!:lol

發新話題