99 12345
發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

原來有好多猛人打呢個比賽wor!!!!!!!!!

好心急, 好想快D落注買心水球員

嘩! 我買陳志偉!

見到最新參賽人士, 有一個超班強人, 唔知係咪果個左手先進冠軍偉哥. 係的話, 我就買硬佢贏!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-4 12:54 發表

"陳志偉" 按8月份乒總排名, 穩坐乙組位置.  
正路選擇:loveliness:
佢手波, 甲組黎嫁!

其實搞得好, 下次可以玩埋甲乙組, 到時又有得玩, 又有得贏. 今次既十六強, 下次打甲組, 其他既, 或新報名既, 就乙組(即係我!) haaaaa

我唔打比賽可唔可以黎抽兩板嫁!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 08:41 發表
我打緊 z 組
Z 組好猛wor!!

入題先!! 我估

1 - Leo1012
2 - Jimmy
3 - Hoi
4 - 陳志偉

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:10 發表

你古下 得吾得 :)
我唔知呀! 我去估, 就唔使問啦!

我主要都係黎睇波, 有得打. 咪玩兩板, 無得打, 咪學D呀叔咁, 嚮場外指指點點. 又話呢個唔好波, 又話果個手型怪, 又講其他人無前途囉!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:22 發表
比你諗多兩日, 我過兩日返來, 你要決定......唔報比賽, 想來看霸王波....你問過我地 d 實Q 先 !
你唔會咁樣對我o者!! 做你fans, 叫喊歡呼支持得唔得先!!

十二點真係黎唔到嫁啦!! 我都話要將我 "第一次", 打得好好睇睇. 我應承打, 有無貨交, 仲要遲到. 嘩!! 我唔想比人小....

回復 178# 的帖子

我同你都係....衰鬼!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:23 發表
我都是買44_66, aa and 輝sir
我係認真研究過, 相信都唔會差得幾多. 係我估個四個贏嫁啦! waaajajajajajajaajaa

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:32 發表

我都無話打, 64個人名單上同樣無我個名.
你要打....比你打 1:00pm...果 part...比你小組對 Leo, Jimmy and 神秘人啦 !
算係咁啦
我成日同佢地打嫁啦!! 正確黎講, 我係比佢地炒啦!!

對不起, 若我正在競猜四位, 連次序也排列的前四名也表出來, 都算吹水. 那我可不說了.

或者不應回答過多帖子.

Sorry! (這是我的發表最後一帖)

堅持競猜 (冠, 亞, 季, 殿):

1 - Leo1012
2 - Jimmy
3 - Hoi
4 - 陳志偉

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-11 10:16 發表
我心水是

1. 防守王
2. 符碌王
3. 屎波王
4. Mr.  王
5. 祌秘人
6. 王子明
7. 先進偉
8. hoi
請問一至五位, 已確實參賽嗎??

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-11 10:10 發表

我地唔介意有同性戀的波友....不過千祈唔好攪我
你放心, 我一定會搞你!! haaaaaaaaaaa!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 18:52 發表
已有人后補, 但那天你可以來碰下運氣, 有無人放飛機.
你唔係講緊我丫嘛!! 我一定黎.................睇波.

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-29 00:45 發表

not you , another 神秘人 !! :lol
乜秘人都無所為, 我都只係黎睇波o者

99 12345
發新話題
最近訪問的版塊