發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-28 17:47 發表
off+想補上呀
滿了;P

引用:
原帖由 bd_fan 於 2007-12-28 17:06 發表
TKO 為人民服務既精神,佩服!佩服!:L :L
那我們就一於開賽前大家為他 (默哀).:( ............一分鐘啦:time:
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

嘩邪! 使啦今晚睡唔著 :L
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

好耐無上網, 等我出來走走 !
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 tko 於 2007-12-28 18:03 發表
好耐無上網, 等我出來走走 !
唔好走咁遠呀

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-28 17:47 發表
off+想補上呀
Thanks! 汽水我?!:handshake

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 18:52 發表
已有人后補, 但那天你可以來碰下運氣, 有無人放飛機.
又多一名觀眾:victory:

捨不得你......aa
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

你真偉大......你真偉大!:'(
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-12-29 00:27 發表
你真偉大......你真偉大!:'(
唔好比佢一兩句說話就信晒佢呀:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-28 18:52 發表
已有人后補, 但那天你可以來碰下運氣, 有無人放飛機.
你唔係講緊我丫嘛!! 我一定黎.................睇波.

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-29 00:45 發表

not you , another 神秘人 !! :lol
乜秘人都無所為, 我都只係黎睇波o者

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-28 15:30 發表
為了更專心當天的工作, 我忍痛下決定退出比賽, 其它人補上, 祝大家好運.

:loveliness:
我欣賞你無私的服務
但我覺得你末必有需要退出
然而, 我始終都尊重你的選擇, 親愛的朋友!

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-28 17:56 發表

那我們就一於開賽前大家為他 (默哀).:( ............一分鐘啦:time:
我果日都係黎服務家咋喎....!!  :o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-29 01:57 發表

我果日都係黎服務家咋喎....!!  :o
妳點同佢呢:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-29 02:36 發表
點唔同, 我覺得一樣, 你覺得不同咩 ?
您是女性嗎?:lol

發新話題