發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 03:31 PM 發表
你果組最勁未你 law...你是種籽 ! wor
可能有種子殺手係度!

回復 96# 的帖子

你棄權咪種子殺手o纙!:lol :lol :lol

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-27 04:14 PM 發表
你棄權咪種子殺手o纙!:lol :lol :lol
你又無打.又唔係同我同組,
點解要我棄權:L

回復 98# 的帖子

做種子殺手就要有所代價!:lol

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-27 04:25 PM 發表
做種子殺手就要有所代價!:lol
我只知道你個樣好奸:L

玩野:L :L :L :L

:L :L :L
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

HKTTF 元旦盃 - TKO 退出比賽

請問我可吾可以補上?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-28 15:30 發表
為了更專心當天的工作, 我忍痛下決定退出比賽, 其它人補上, 祝大家好運.

:loveliness:
點解?

TKO 為人民服務既精神,佩服!佩服!:L :L
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-28 17:09 發表

沒什麼, 抱心兼顧不好, 倒不如那天個亞四聽你差使 :lol
抱心 :L

抱什麼心呀;P

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-28 17:11 發表

沒什麼, 只是取捨問題.  其實這問題我由第一日開始我便想, 最近亦參加了三個比賽, 看了人家的長處, 所以希望那天可以攪得更好, 因為你們的支持, 我打少一天, 算什麼 !
攪到我都想..........做義工+間中 mark 下人打下波就算:L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-28 17:30 發表
你玩野....我要看 你支砲點樣比人 ......................:lol
預咗比人魚肉:victory:

off+想補上呀

發新話題