發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 12:23 發表

我興 將五個銅錢放檯底 , 拜四個檯角同網神 , 水種植物放裁判隔離 , 袋粒 光滑石春係富袋 ( 準備掟對手 ) :loveliness: :lol
袋粒 光滑石春係富袋 呢招啱我:lol

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 12:25 發表

睇黎 ...汝都係 要 預備定 xxx ........... 好 d :L
xxx for what

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 12:23 發表

我興 將五個銅錢放檯底 , 拜四個檯角同網神 , 水種植物放裁判隔離 , 袋粒 光滑石春係富袋 ( 準備掟對手 ) :loveliness: :lol
我係唔會比你放 d 野古靈精怪野响我隔離 !! :lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 12:38 發表

我比棵植物 古怪得多 , 我都可以企汝隔離比賽啦 :Q
咁我會要輝 Sir, 拎走你 :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-12-2007 12:47 發表

咁我會要輝 Sir, 拎走你 :lol  
輝sir 比我幸運得多.........:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 12:36 發表

我係唔會比你放 d 野古靈精怪野响我隔離 !! :lol  
要不要叫輝sir 帶支捧來比你打壞人 :lol

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:50 發表

要不要叫輝sir 帶支捧來比你打壞人 :lol
唔使, 我有波板 ! :lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 10:50 發表

金錶哥 汝又吾打 :o
原來佢係金錶哥, 做咩唔打, 我想同你在打過 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

等我都帶D野去邪下佢先 ;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 09:24 發表

我會  存力以苦  咁 o習 底汝架喇 , 放針 :'(
好等你:L

邪貓有機會係種籽殺手 :)
佢果組好打D:victory:

好多勁人 , 我坐尾望尾二:victory:

HKTTF 元旦盃 - 請問元旦盃幾時打?

6) 不會設教練席
咁可否有臨場指導??

發新話題