發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

我係裁判
本帖最近評分記錄

Hi Eden,

Fai Sir will inform all of you how to pay later.
Don't worry, as long as all of you (being cfmd & in the list) can pay within one week, then you all definite in. :)

Topgun

收eps嗎?:lol
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

報告:
今次找會員借出銀行戶口有點難度.........希望各會員見諒:L

HKTTF 元旦盃 - 【健康證明書】

請大家能在賽前下載及列印:handshake

並在比賽當日交與工作人員:handshake

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 21:25 發表
Dear 輝Sir, 可用這個 Account
Heng Sang 恒生銀行 : 267 1000 14001
為免有誤會出現,而家收費戶口兩個為共存,是但入一個都得:victory:

種籽=精英份子:victory:

我唔打比賽可唔可以黎抽兩板嫁!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 08:41 發表
我打緊 z 組
Z 組好猛wor!!

入題先!! 我估

1 - Leo1012
2 - Jimmy
3 - Hoi
4 - 陳志偉

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:10 發表

你古下 得吾得 :)
我唔知呀! 我去估, 就唔使問啦!

我主要都係黎睇波, 有得打. 咪玩兩板, 無得打, 咪學D呀叔咁, 嚮場外指指點點. 又話呢個唔好波, 又話果個手型怪, 又講其他人無前途囉!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:22 發表
比你諗多兩日, 我過兩日返來, 你要決定......唔報比賽, 想來看霸王波....你問過我地 d 實Q 先 !
你唔會咁樣對我o者!! 做你fans, 叫喊歡呼支持得唔得先!!

十二點真係黎唔到嫁啦!! 我都話要將我 "第一次", 打得好好睇睇. 我應承打, 有無貨交, 仲要遲到. 嘩!! 我唔想比人小....

發新話題
最近訪問的版塊