發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

ok ok ....昨天打完波, 我不用估...我可以肯定今年是  " Gong Kill"

可以考慮去啲開通宵O既酒樓, 食完要劈走O既就劈走:victory: , 玩雀O既就玩雀:handshake , 要高談波經O既就高談...............:lol

有冇水軍/海軍種籽呢

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-21 10:31 發表
ok ok ....昨天打完波, 我不用估...我可以肯定今年是  " Gong Kill"
what is " Gong Kill" ???

引用:
原帖由 Mao 於 21-11-2007 10:31 發表
:lol 哈哈, 你一定無分加 :lol
小組都未必出到線:L :L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-21 10:35 發表
有冇水軍/海軍種籽呢
我咪係水兵戰隊成員囉......haaa!!

回題先, 種籽一事必定要小心處理. 搞手呢次辛苦晒啦! 始終波友們最終目的都係想玩!! haaaaa
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-21 14:28 發表
如果防守王是水軍...咁我地叫什麼好呢 ???:L
吹水的水囉!!
不過真係好難取捨 -
種籽制: 比賽到尾聲可觀性會好好多, 賽果會較正路. 咩叫正路, 人稱高手的就會勝出! 少爆冷!
大圍制: 多D機會比其他波友有機會入四強, 所謂強手一早對賽(似區賽或工商盃)

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 01:40 發表
種籽申請

資格

1) 假如你認為自己打波不錯﹐可PM我們申請
2) 假如你贏過月賽, 如 old-cake, BB 愛 .....你們好可能成為種籽
3) 假如你是甲﹐乙﹐丙組, 可能是種籽

種籽的好處, 是避免高手撞埋一齊.
2) 假如你贏過月賽, 如 old-cake, BB 愛 .....你們好可能成為種籽...........兩個都贏過,上次版主c kill.....噤得唔得ar:$
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-21 15:05 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=1484&extra=page%3D1
這投票確實又幾有趣.....

拍完之後記得放上黎給大家分享

回復 41# 的帖子

係咪版主殺手?

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-21 10:20 發表

嘩!要穩可樂訂五圍檯先得:lol
No problem! I can handle!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-21 12:07 發表
suggest 買一快空白大波板用來簽到
Great idea!

博物館:L

引用:
原帖由 tabo 於 2007-11-22 08:43 發表
不如搞大d!!增到128名,頭2hr book 16張檯,之後2hr book 8張檯,跟住1hr book4張檯,最後1個hr book 2張檯就ok la!!:)
嘩!! 都諗得幾進取, 但唔好忘記, 呢個係小型自發性, 兼業餘人士籌辦之比賽. 64名參賽者對主辦單位已經有壓力. 128名的話, 相信係難handle. 你估book檯話咁易咩?! 況且亦未必會有咁多人. 64名已經係好冒險嫁啦! 好彩絕大部份都係host既波友. 咁都易搞D.

發新話題