發新話題

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
入邪係一條不歸路,  回頭是岸 C主 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 26-11-2007 15:10 發表
入邪係一條不歸路,  回頭是岸 C主 :lol
見邪者, 斬立決,

下次我會殺入乒工廠

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-26 15:20 發表

見邪者, 斬立決, 殺
哈哈,  果然係極道羅殺 :)
Mao 兄小心 :lol

我上週已死左在他手上, 不過好彩他手下留情, 無 "T" 斷我手根腳根 ! :Q

嘩 , "T" 斷我手根腳根,  咁毒 :lol

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-26 15:35 發表
嘩 , "T" 斷我手根腳根,  咁毒 :lol
果然夠狠!!!!!!!!!!!:L

arcadiang 回勇了:victory:

引用:
原帖由 Candy 於 2007-11-25 23:30 發表

好開心的比賽:D 。
Candy 歡欣你加入本論壇:victory:
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-26 19:56 發表

Candy 歡欣你加入本論壇:victory:
她亦隨即答應做中國練波團隊長,讓我們一同支持許。:handshake

昨天,她跟3F表演一幕精采球賽,大家苦戰五局!:L

引用:
原帖由 johnnywai 於 2007-11-26 00:48 發表
今天真是有d運仔......哈哈

不過今天有幾場都打得好緊.....win得好儉....

大家上比回比賽都有進步!!!!!!!!!!

加油!!!!!!!!!!!!!

p.s 呀諾無恆心,一輸波就打返反膠...too bad!!!!!!!!!
YEAH, 我超級冇恆心.呵呵
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-26 01:25 發表

我都要改守為攻:victory: 。
我反而想改攻為守bo:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-26 13:05 發表

邪人咪係度傳教!!!!!!!! 殺無郝!!!!!!!!!!!!!!:@
呢度唔歡迎人係度叫人加入邪教, 我最憎人打邪膠, 哈哈:lol

呀諾....只是守波好難win...........

守中有攻.........有機會就攻好d!

阿諾用得佢塊邪膠特別邪
加埋攻球真係一流, 即時難打十倍,

引用:
原帖由 Mao 於 26-11-2007 15:32 發表
我上週已死左在他手上, 不過好彩他手下留情, 無 "T" 斷我手根腳根 ! :Q
先放你一條生路, 若然 c 主肯回頭, 貧憎都會俾一個改過自身o既機會你:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-27 13:17 發表
阿諾用得佢塊邪膠特別邪
加埋攻球真係一流, 即時難打十倍,
上回就死在他這打法上,我加轉後反給他打死:funk:

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-26 21:11 發表

我反而想改攻為守bo:lol
咁我地幾時練波,我練攻,你幾守;P

引用:
原帖由 Topgun 於 27-11-2007 13:26 發表

上回就死在他這打法上,我加轉後反給他打死:funk:
証明呢個打法好有效,
諾兄, 記得喇

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-27 13:47 發表

証明呢個打法好有效,
諾兄, 記得喇
羅殺兄, 我會記得, 明天晚上, 官涌一聚, 望有機再與你一戰 !

發新話題