發新話題

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-25 21:03 發表
呀moon......!!!!!!!!!! 大家都等你回來!!! :)
好得八八九九,希望兩個星期後可見面.:)

引用:
原帖由 hong 於 2007-11-26 00:05 發表

每一位刀好難對付!!!!
我都覺得好難對付你呀!!!!完全投降!!!!

arcadiang可以第四,佢一定冇開塞波啦:lol

原來martin 兄乃此比賽的Q膽:D

上星期四險勝JOHNNY兄3:2, 咁我咪好勁!!!!!!!!!!!!!!哈哈哈:lol (痴左線)

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-11-26 00:39 發表

可以收places..........haha;P
1 WIN 1 PLACE, 下次D 位置一定好熱
:L

但同日我又輸左比你, 咁點計?

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-26 00:40 發表
上星期四險勝JOHNNY兄3:2, 咁我咪好勁!!!!!!!!!!!!!!哈哈哈:lol (痴左線)
今期冠軍宿敵-酒保哥,邪惡之人。 :Q

今天真是有d運仔......哈哈

不過今天有幾場都打得好緊.....win得好儉....

大家上比回比賽都有進步!!!!!!!!!!

加油!!!!!!!!!!!!!

p.s 呀諾無恆心,一輸波就打返反膠...too bad!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-26 00:47 發表

今期冠軍宿敵-酒保哥,邪惡之人。 :Q
千期唔好咁講,  之前同佢打都係789 輸到嘔:Q

今日兩敗於根哥手下,就是處理不好接發球,下次一定要加油!

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-26 01:17 發表
今日兩敗於根哥手下,就是處理不好接發球,下次一定要加油!
我都要改守為攻:victory: 。

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-26 01:25 發表

加油呀!!!!!!!!!!!!!!!! brother...!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-26 01:25 發表

有無考慮歸我邪教 !!!

下次我又想................:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-26 12:54 發表

邪人咪係度傳教!!!!!!!! 殺無郝!!!!!!!!!!!!!!:@

引用:
原帖由 Topgun 於 26-11-2007 01:25 發表

配合埋攻球, 便所向無敵:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-26 13:36 發表

配合埋攻球, 便所向無敵:lol
我一定要加油, 立志要搶攻, 打出漂亮嘅球局, 現努力跟隨教練練習, 希望大家跟我一樣.球技日漸進步. :handshake

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-26 12:54 發表

:lol 間中我都會出陰招,背面貼了邪膠。;P :P

發新話題