發新話題

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

如果後備有位而又可以遲20分鐘到, 我可以join嗎?
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 ok, you come, let me out 4466 2009-7-16 01:28

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-16 01:06 發表
如果後備有位而又可以遲20分鐘到, 我可以join嗎?
噤吾得喎, 46兄點可以冇得打架, 我應該係後備2呀, mao mao你改番啦
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 46 果日應該來唔到, 如果丁組入了 32...他要 ... 2009-7-18 04:13

今日比賽搞得好成功, 好好玩, 多謝貓貓

haha, 在下正是

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 01:38 發表

仲講...大哥..我一出8強就對..全勝3:0.既冠軍...你話會唔會輸= =

噤你又真係吾好彩既

好在mao mao冇帶扳, 否則結果將會改寫

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 01:48 發表

.....真係恭喜你...高手咁多,,都打到第3....4強都以為你贏架....
我都想, 頭兩局都ok, 不過第三同第四局佢用長膠接發球,
等我打得有d亂

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 01:53 發表

我本來真是想打, 但今日帶晒三, 又有幅, 只是無板.....不過如果我打, 我也只會 毯C底
講大話, 冇可能毯C底, 你自己扣自己20分啦

其實打到季軍都好好架啦, 今年係HKTTF總算羸番一個安慰獎

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 02:01 發表

,,更係用啦...長膠..你出名發球好強,,,唔怪得!!
冇D噤既樹

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 02:09 發表
今日乒粒四強先輸 2:0 比文哥, 后來連 追三局.............堅 !!
呢場的確打得好辛苦, 頭兩局都比文哥lead住黎打,
不論分數同d波

引用:
原帖由 phantasy 於 2009-7-21 02:28 發表

唔係用長膠我一早輸左..唔識接發球 XD..
今天我好好運..勁多"拉"網,刷邊 ...真係唔好意思 ...
haha, 瀨網都係一種技術, 因為我都苦練中
打波冇話好吾好意思既, 運氣當然有d影響, 最重要係打得開心,
需然我又輸多次比你, 不過我都覺得自己對你打得好過上次比賽,
希望下次再有機會對你, 可以再打得好d啦

發新話題
最近訪問的版塊