發新話題

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

Confirm.
本帖最近評分記錄

CONFIRM
本帖最近評分記錄
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

susanna confirm
本帖最近評分記錄

CONFIRM
本帖最近評分記錄

如果後備有位而又可以遲20分鐘到, 我可以join嗎?
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 ok, you come, let me out 4466 2009-7-16 01:28

confirm
本帖最近評分記錄

報名做後備,有正選請通知,我從廣州返來打=》

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-16 01:06 發表
如果後備有位而又可以遲20分鐘到, 我可以join嗎?
噤吾得喎, 46兄點可以冇得打架, 我應該係後備2呀, mao mao你改番啦
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 46 果日應該來唔到, 如果丁組入了 32...他要 ... 2009-7-18 04:13

唔好意思~~
我想問問今晚個地址係唔係
九龍尖沙咀柯士甸道22號

有冇人係kwun tong出發架...

yes, 如果你打到好似尋晩咁... 甲組都唔夠你打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Sorry ar..I can't come tonight ar.  Please give my spot to someone else, thanks.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-20 13:43 發表
yes, 如果你打到好似尋晩咁... 甲組都唔夠你打
@@玩野!!!!!!!!

知 la.....007... 我會扣你3000分, ban ip 及邊 c 三天
香港乒乓網

我件球衣今晚有無得著, 比少5皮.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-20 13:48 發表
知 la.....007... 我會扣你3000分, ban ip 及邊 c 三天
邊 "46" c "fu" 三天???  

今日比賽搞得好成功, 好好玩, 多謝貓貓

今日變左丙組比賽, 因為太多豬頭丙
香港乒乓網

haha, 在下正是

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2009-7-12 03:59 發表
我都參加.
Dear hkchiuhk,
你已入了黑名單, 快d解釋下
HKTTF 管理處示
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊