發新話題

【觀塘區月賽】7月21日(星期二) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

JOIN~~
本帖最近評分記錄

join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
本帖最近評分記錄

Join, thanks.
本帖最近評分記錄

join
本帖最近評分記錄

唔夠6個鍾就full左~歡迎報名侯補

如果參賽者一定可以參賽的話請cfm,
但一經cfm,就一定要打,無得番轉頭

我做第二後備
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-9 00:16 發表
雖然呢次比賽有接近四成參賽者可以獲獎,
成本都唔少架...
但有d參賽者可能打完分組賽兩場波,
打多場輸左就要出局,無得打,
我想問番參賽者既意見,
其實40$會唔會貴左d呢?
真係expensive左d 不如有下下線 買多一個奬牌係優異獎咁多d機會打 打比賽無非都係想有多d波打 我林d人都唔介意用多d$打多d波既

引用:
原帖由 vickyw288 於 2009-7-9 11:55 發表

真係expensive左d 不如有下下線 買多一個奬牌係優異獎咁多d機會打 打比賽無非都係想有多d波打 我林d人都唔介意用多d$打多d波既
個問題係d獎牌一早訂定=.=
比我再諗下先,,,

已改為$35/人

咁獎狀都得架姐

上線四個獎,中線兩個獎,下線一個獎..咁樣啦,每條線都有獎

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-9 14:05 發表
上線四個獎,中線兩個獎,下線一個獎..咁樣啦,每條線都有獎
咁中線個兩個叫咩獎 下線又係咩

1#有寫

我想 join!!!! im ray!!! thx
RAY

引用:
原帖由 RAY^^ 於 2009-7-9 18:25 發表
我想 join!!!! im ray!!! thx
ok~but要去waiting list

請正選參賽者於7月16日前cfm參賽,否則由侯補以先到先得形式補上

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-10 13:26 發表
請正選參賽者於7月16日前cfm參賽,否則由侯補以先到先得形式補上
但我真係唔知中學點喎17號先知 我個fd cfm左

confirm!

發新話題