59 123
發新話題

彷彿聽到你的 draw 聲!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-6-28 15:11 發表

你囡囡8歲, 點會對10歲青苗?
加油, 盡力打
雖然囡囡仲系8歲, 但區賽系計年份.....囡囡算9歲架

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-6-28 19:06 發表

你睇到分數甘好野  我囡囡吾識定吾知....只系話, ok 啦.   由入去到走只用了15分鐘.......甘快? 真系好懷疑
我無睇到分數呀,打到適當既板數就有相應既分數架啦...
15分鐘好正常啦...
銀章既卷好易答,
15題全MC...
乒乓球拍邊兩隻色,
開波要15.25cm個d...
好簡單...
技術試都好易過

只是打了一年乒乓球,你的兒子可贏一局何X豪,而其它局成績也算不錯,要努力!有沒有報其它區賽?我的兒子將會出戰油尖區。

嘩, 希望Bluesky公子繼續再進; 最好中埋lucky draw添喇!

你地個個都真係好好嘅家長呀!
你地可以出嚟打下波,
交流下心得啦!!
o( ^ (00) ^ )o

回復 48# 的帖子

汝都係!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-28 23:34 發表
汝都係!
關我咩事呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 kanlappong 於 2009-6-29 10:59 發表
28日應該係星期日,但係個鐘係tuesday,(好笑)
你都好好眼力喎!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-28 23:32 發表
你地個個都真係好好嘅家長呀!
你地可以出嚟打下波,
交流下心得啦!!
謝謝建議!

哈 哈哈, 帶孩子參加hkttf青少杯,

家長就可見面交流下心得 la!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-28 23:24 發表
嘩, 希望Bluesky公子繼續再進; 最好中埋lucky draw添喇!
Thanks feideepking
能再進步, 又中好籤, 簡直 perfect !

引用:
原帖由 Pearl 於 2009-6-28 23:16 發表
只是打了一年乒乓球,你的兒子可贏一局何X豪,而其它局成績也算不錯,要努力!有沒有報其它區賽?我的兒子將會出戰油尖區。
謝謝你對小兒的鼓勵!他有報其他區: 深水步但抽唔到, 元朗區就非本區後補, 有得打機會微。 他報了713 hkttf 青少杯, 你小朋友多大呀? 有否報 hkttf青少杯?

我想問: 你兒子比賽時, 他喜不喜歡你在埸觀看呢?
我仔就不喜歡!

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-6-28 19:49 發表
好呀....7月13日有機會見到你仔仔, 叫定囡囡跟哥哥學下野先.
哈哈哈, 跟哥哥冇野學架, 他最叻就係大脾氣 (雖巳改善), 千萬不要學呀!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-28 19:41 發表

証明你兒子並不是實力差太遠.
只是抽籤一開始就要對勁旅.所以要提早出線
還有很多的進步空間. . .liness" />
話說. . 很久沒有看見你兒子打球了
謝謝你對小兒的鼓勵! 希望他暑假打多D, 會進步多D

其實, 第二埸遇到何小朋友,巳預左輸,小兒贏左對手一局巳是 bonus, 很開心!

他要再練好D, 他才有信心, 我才夠膽, 帶佢去大吉波局呀!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-6-29 21:58 發表

謝謝你對小兒的鼓勵!他有報其他區: 深水步但抽唔到, 元朗區就非本區後補, 有得打機會好微。 他報了7月13 日 hkttf 青少杯, 你小朋友多大呀? 有否報 hkttf青少杯?

我想問: 你兒子比賽時, 他喜不喜歡你在埸觀看 ...
他不喜歡我在場觀看,只好躲在遠處觀看!  他今年巳經十一歲,沒有報 hkttf 青少杯,但將會在18/7打丁組單打錦標賽。

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-6-29 21:59 發表

謝謝你對小兒的鼓勵! 希望他暑假打多D, 會進步多D。

其實, 第二埸遇到何小朋友,巳預左輸,小兒贏左對手一局巳是 bonus, 很開心!

他要再練好D, 他才有信心, 我才夠膽, 帶佢去大吉波局呀!
不用我也很高興能見証你兒子的進步.
小弟球技也不精.也喜歡輸;那種挫敗感.
但現在開始燃燒起來
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-29 23:37 發表

不用liness" />我也很高興能見証你兒子的進步.
小弟球技也不精.也喜歡輸;那種挫敗感.
但現在開始燃燒起來
大吉現在開始燃燒, very good,
火鳳凰烈火燃燒后再生,
變得越強!

大吉加油呀!

引用:
原帖由 Pearl 於 2009-6-29 22:34 發表
  他不喜歡我在場觀看,只好躲在遠處觀看!  他今年巳經十一歲,沒有報 hkttf 青少杯,但將會在18/7打丁組單打錦標賽。
我仔也有報丁組單打錦標賽, 可惜抽不到

引用:
原帖由 lingbbbb 於 2009-7-4 10:55 發表
我有睇你仔仔打牙 好精彩既一場對決!!!
小朋友對拉 放高球 反衝.....唔可以睇小何x豪..話晒人地入左精英隊.
不過個場波真係精彩

ps.平時都會見到你仔仔練波.. 繼續努力!
唉! 可惜我冇睇到個場比賽!
Oh, 原來何x豪是精英隊!

59 123
發新話題