59 123
發新話題

【乒工廠】: 2009年六月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 old-cake 於 2009-6-28 12:53 發表

alan 兄真客氣, 其實我都係贏你兩局刁時啫,分數很接近,勝負只差一兩分呢!!
ck....!!! 你係我輸的類型中,最怕果隻

引用:
原帖由 alank 於 2009-6-28 11:22 發表
今天我输俾两位球手占士和Oldcake,占士好波不必說了,我输得口服心服,最令我印象深刻的是和oldcake的比賽,我感覺不是同人比賽,而是同一幅牆打波,任我如何努力左右攻輕打加力打嘗試拉打都一一被擋回 ...
Oldcake is my Hak Sing too..........

其實ok真系好好波,實在好難想像他會甘快.old cake is ok!!! alan都系好波之人.兩個都系值得尊敬的廠友

虛驚一場,交皮沒問題,輕松晒

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 01:17 發表

聰聰,你系我的偶像,我梗系支持你啦  
真係黑呀,輸比你!!!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-28 14:46 發表

真係黑呀,輸比你!!!!
我只系報番仇姐

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 15:04 發表

我只系報番仇姐
輝哥大家甘話! 我都會再搵佢報番仇ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-28 19:18 發表
輝哥大家甘話! 我都會再搵佢報番仇ar~ar~
聰聰,你手下留情呀

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 21:48 發表

聰聰,你手下留情呀
輝哥唔係你ar~ar~ 係第一次打贏我的"brian1115"兄弟ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-28 22:12 發表
輝哥唔係你ar~ar~ 係第一次打贏我的"brian1115"兄弟ar~ar~
死啦............
我係咪應該避下風頭??

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-29 14:49 發表

我係咪應該避下風頭??
你仲敢蒲頭?聰聰周圍刮你,佢要報仇喎.點解你同佢甘大仇口呀?你得罪左佢d乜?

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-29 14:49 發表

我係咪應該避下風頭??
你唔駛避風頭啦 ,只要你同我再比賽多一次,我便會放過你ar~ar~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-29 15:02 發表

你仲敢蒲頭?聰聰周圍刮你,佢要報仇喎.點解你同佢甘大仇口呀?你得罪左佢d乜?
輝哥! 佢無得罪我,我只不過想搵佢同我再打多一埸比賽ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-30 00:31 發表
輝哥!liness" /> 佢無得罪我,我只不過想搵佢同我再打多一埸比賽ar~ar~
但你講到要搵佢報仇,brian會好驚ga

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-30 09:38 發表

但你講到要搵佢報仇,brian會好驚ga
等我嚇鬼死佢, 因為個日邊羸我的人會有汽水飲,佢係廠友第一個贏我的人, 我個日最低潮打唔到波,依家我ok! 緊係搵佢打番一埸比賽ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-30 10:16 發表
等我嚇鬼死佢, 因為個日邊羸我的人會有汽水飲,佢係廠友第一個贏我的人, 我個日最低潮打唔到波,依家我ok! 緊係搵佢打番一埸比賽ar~ar~
我無飲氣水喎......??
(事先聲明:我唔請你飲氣水架!!!XD)

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-30 13:03 發表

我無飲氣水喎......??
(事先聲明:我唔請你飲氣水架!!!XD)
你贏佐我喎......?? ,樂天無請你飲氣水 ,樂天話贏到我會有飲氣水,你要去問樂天攞番ar~ar~ (不過我再輸比你,我都唔會請你飲氣水架!!!!XD)

引用:
原帖由 kanlappong 於 2009-6-30 21:15 發表
恭喜james
Thank you...

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-1 00:16 發表

Thank you...liness" />
james 好野, 教我長膠
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

59 123
發新話題