59 123
發新話題

【乒工廠】: 2009年六月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2009年六月份內部賽成績公怖

1.james007
2.聰聰
3.oldcake
4.alan
5.wingwing (guest)
6.忠
7.topgun
8.ngankc
9.46
10.kin
11.bing
12.chivas
13.oper8648
14.//RAY\\
15.Stephen
16.wayne
17.粒仔輝 (下線冠軍)
18.jason
19.brian
20.金sir
21.kenny
22.James (guest)
23.melody
24.patrick
25.Alvin
26.skywalker
27.邱仔
28.logtin

恭喜james重奪第一,負傷都咁勁,冇得頂!!!! 你要好好休息呀!! 乒工廠ace!!!!!

但係我心目中,今日真正的冠軍係粒仔輝,大家可能會問點解,佢唔係只得下線冠軍一個???

因我留意到呀輝在比賽過程中不斷去支持隊友,melody,聰聰等小朋友失落了比賽,他立即上前慰問,作為前輩實在難能可貴!!

呀輝!! 真的慶幸乒工廠有你加入!!!liness" />

此外,首次參與內部賽的金sir,盡顯鬥志,又係我們一位值得尊重的好前輩!!

仲有志仔,第一次就八強,值得期待,要繼續努力呀!!!!!!!!liness" />
本帖最近評分記錄
  • logtincom +50 辛苦晒啦,我們的... 2009-6-28 00:18

yeah! 下次我做一號種子~等左好耐啦

jame好西利呀!!!

恭喜哂~

輝哥又好波又謙虛,又好球品,又支持後輩,好難得值得廠友學習!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

金sir的處子之作,好嘢………

p.s. 一位值得尊重的好前輩,但年齡不老。

引用:
原帖由 samchtam 於 2009-6-28 01:05 發表
金sir的處子之作,好嘢………

p.s. 一位值得尊重的好前輩,但年齡不老。
其實係多少???

恭喜七哥
恭喜輝哥
今日有冇安排大會攝影師呀

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-28 01:06 發表

其實係多少???
半個世紀

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-6-28 01:07 發表
恭喜七哥liness" />
恭喜輝哥liness" />
今日有冇安排大會攝影師呀liness" />
當然有我地靚靚呀bell啦!!!

James 007 大師兄歸位啦!

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-6-28 00:49 發表
輝哥又好波又謙虛,又好球品,又支持後輩,好難得值得廠友學習!liness" />
多謝廠長同garfield的讚賞.實在受之有愧,但會系我努力的目標.

其實我同佢地系同一輩 ,我亦系后輩

恭喜占士王朝复辟

多謝輝哥支持我! 我先有錦好成績!

金sir打得好好,今日我第一場就對佢,結果輸左俾佢.寶刀未老.
下次應該唔使再做種子啦

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-28 01:12 發表
多謝輝哥支持我! 我先有錦好成績!
聰聰,你系我的偶像,我梗系支持你啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 01:17 發表

聰聰,你系我的偶像,我梗系支持你啦  
咁呀輝係我偶像!!!

恭喜,jeams、阿輝、聰聰!
你地既球技越打越出眾,真係冇得彈
識阿輝咁耐,我都覺得佢份人好nice,又好球品,謙虛!
值得所有人尊敬!
可惜今日無蝦出席,錯過精彩場面!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-28 01:18 發表

咁呀輝係我偶像!!!
don't play me,我會受寵若驚ga. 多謝廠長支持!!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 01:24 發表

don't play me,我會受寵若驚ga
心底話

59 123
發新話題