發新話題

[兵工廠] 2009年二人團體賽 7月12日 星期日 (4 - 8pm) - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
屈机組合
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

eric985281+乒乓小王子
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 好彩你地無正選..... 2009-6-27 01:22

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-26 17:30 發表
JOIN,紅雙喜+粒仔輝
join

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2009-6-27 00:09 發表
eric985281+乒乓小王子liness" />
攪錯左, 你地有正 選.....點打 ar
香港乒乓網

唔牢要 eric vs 丁組及乙組通常都輸. ....只可以 win 甲組
香港乒乓網

唔好意思,我同天樂因事未能出席,要退出了,真可惜!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2009-6-27 12:09 AM 發表
eric985281+乒乓小王子liness" />
eric哥哥你都報名打ar 咁我可以企埋一邊.......睇

我放暑假喇幾時同我打波ar

Him & Wing 兄妹組合

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-27 10:20 發表

eric哥哥你都報名打ar 咁我可以企埋一邊.......睇

我放暑假喇幾時同我打波ar
有好多隊都好強呢^^
除左星期三晚,星期一至六晚隨時歡迎啦,想打波時call我啦~

我們 join~~~ ray  and frankie ~~~~!!!
RAY

Join!  Alan + 邱仔組合, Thx

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-26 17:17 發表

我都係打19號喎, 我打12點幾, 你打幾多點 ?
我打5點2唷~~~~好險.................
gary都係打12點幾呀~~~你死LU~~~有機會對賽

join(小閒十嘉耀)Thx

update

Pun + Mao / Jack 退出
香港乒乓網

我同eric985281唔得閒,要退出。

乙組頭 + 甲組殺手組合 (乒之仁 + 威利多)
丙組冠軍 + 乙組最屎組合 ( Eric + 小王子)
甲尾乙頭組合 (phantasy +  draw  仔)
屯門勁旅組合 (ele1214 + 行仔)
丁組冠軍 + 邪王組合 (Pun + Jackho813)
香港乒乓網

Tommy + Alvin
confirm 出席.....

him& wing confirm

粒仔輝+紅雙喜 CFM

發新話題