發新話題

[兵工廠] 2009年二人團體賽 7月12日 星期日 (4 - 8pm) - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
我是否應該比 HK$70,,, he he
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-25 15:37 發表
我是否應該比 HK$70,,, he he
$160

我join~~+  jason

比多 HK$20 你買正骨水
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-25 15:43 發表
比多 HK$20 你買正骨水
好!! 係你爭我條數+

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-25 15:43 發表
我join~~+  jason
ok.!!!!

我欠你 HK$168
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-25 15:46 發表
我欠你 HK$168
而家$368

你當我地非會員得唔得?

Join the competition on 7/12

I have already submit the application !!!
Pls check pm, tks !!!

Tommy

Join the competition on 7/12

<RESEND>
I have already submit the application !!!
Pls check pm, tks !!!

Tommy + Alvin

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-25 01:19 發表

新人請pm contact比我!!
已pm,thx

Chivas & Kin Join
Thanks !

幫你 push 下先
香港乒乓網

亞諾 + KENNY~ TKS
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

me+行仔
非會員呀

好險....差D撞左丁組賽事~~~
好彩....我打19號姐~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-26 16:19 發表
好險....差D撞左丁組賽事~~~
好彩....我打19號姐~~
我都係打19號喎, 我打12點幾, 你打幾多點 ?
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

JOIN,紅雙喜+粒仔輝

phantasy +  draw  仔

發新話題